Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem sokkal könnyebb a dolguk a nőknek?
Hogy lehet ennyi hülyeséget, 53%-os? :D "Ha nem állnátok ellen soha semminek, akkor félelem se jönne létre." - mármint minek ne álljunk ellen, ha bántanak, ha megvernek, ha megerőszakolnak? Ha rossz érzésem van a Népszínház utca előtt este a sötétben, csak azért is menjek be, mert "nehogy má' féljek", aztán veressem össze magam?
Meg mi az, hogy a csecsemők nem félnek? Láttál már csecsemőt? Félnek a hangos zajoktól, félnek a zuhanástól. Igen, meglehet, ezek tanult félelmek, de attól még létezik, ugyanúgy, ahogy beszélni sem tudnak, mégis úgy születnek, hogy az agyuk "huzalozva" van a beszéd képességére, ugye nem kell indokolni, miért. A félelem sem véletlenül van bennünk, te is csak azért írogathatsz itt, mert az őseid féltek és valószínűleg ezért nem nyiratták ki magukat idő előtt.
Annak álltok ellen, ami van.
Mint mondtam, nem azért nem ugrasz ki az ablakon, mert félsz, hogy meghalsz, és nem azért nem ugrasz ki a mamut elé az őskorban, mert félsz, hogy agyontapos, hanem mert nem vagy eszetlen. Egyáltalán nincs szükséged semmilyen félelemre ahhoz, hogy ne sodord veszélybe magad. Sőt, éppenséggel a félelmekkel való együttélés az oka a legtöbb balesetnek, mivel ezek a negatív energiájú érzések és gondolatok teljesen elvakítanak, és nem tudsz józanul cselekedni. Józanul cselekedni csak az tud, aki egyáltalán nem fél. Amíg félsz, addig minden cselekedet ennek a félelemnek a hatására fog létrejönni.
Így van. A nők legtöbbjének, akkor is ha azt hazudja, hogy nem, a pénz a legfontosabb. Ha nem jó a szex, akkor tart magának egy szeretőt, mert pénze az van rá elég.
Ennyi. Kevés kivétel van, de ha bármelyik házasságban élvő nőnek adnák mondjuk 100 millió forintot, szerintem 100-ból 97 elválna és más életet kezdene.
"ha bármelyik házasságban élvő nőnek adnák mondjuk 100 millió forintot, szerintem 100-ból 97 elválna és más életet kezdene."
-ez nem csak a nőkre igaz, férfiak is elvállnának simán, mert ők még anyagiasbbak.
Ha meg annyira félsz megosztani az életed, pénzed mással akkor nem kötelező házasodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!