Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesebben beszélsz, haverkodsz, barátkozol olyan veled ellentétes neművel aki bejön neked?
Még akkor is ha nem akarsz tőle semmit.
Én azt vettem észre hogy szívesebben beszélek a jó csajokkal( bár a csúnya csajok meg úgy tudnak néha tapadni) még akkor i ha nem akarok velük összejönni vagy tudom hogy labdába se rúghatok náluk.
Nem vagyok felszínes de úgy vettem észre hogy az aki jobban néz ki annak (általában) több barátja, haverja van, mint egy olyannak akinek csúnya a feje.
19F
Kort és nemet írj
ezt már én is tapasztaltam, habár van barátom, szinte az összes srác haverom tett már rá utalást, h tetszem neki és szívesen járna velem... én csak azt mondom diszkrimináció! :D én úgyanúgy barátkozom olyan srácokkal is, akik nem jönnek be (mondjuk nekem igazán most csak a barátom jön be:) nekem nem számít, hogy néz ki egy haver, csak h jól el lehessen vele dumálni ;)
20L
ha valaki a baratod, nem szamit, hogy nez ki. ha tobbet akarsz, akkor mar szamit.
am velem meg az a helyzet, h szinte csak lanyokkal baratkozom, veluk jobban kijovok, mint a fiukkal. ez a csajomat nagyon zavarja:D regrol vannak nagyon jo haverok, a gimis idoszakbol (keves mostani), de az utobbi 4 evben rajtuk kivul szinte csak lanyok tarsasagaban fordulok meg
én is így vagyok, sokkal izgalmasabb így az egész barátság, bármi megeshet. :) Illetve mindig van tartalék. :)
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!