Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit kommunikáltok egy nap a párotokkal?
Kb mint az első. Mi nem telefonálunk, az nálunk sosem ment, de messengeren állandóan beszélünk, munkaidőben is, most nyilván nem dől egyikünk se a kardjába, ha valamelyikőnk 1-2 óráig nem ír vissza valamire, mert mégis csak dolgozunk meg ilyesmi, de azért átlagban félóránként adunk magunkról életjelet egymásnak, ha mást nem, küldünk egy szívet vagy ilyesmi. Mi ugyan már együtt élünk, de ez még az előtt is bőven így volt, mielőtt összeköltöztünk volna. Akkor is ritka volt ugyan, ha nem találkoztunk egy-egy napot, de akkor általában annak oka volt (tejfakasztó, legény/lánybúcsú, akármi), és nyilván amíg az ember fia-lánya barátokkal meg társaságban van, akkor persze ritkulnak ezek a beszélgetések, de még akkor is pár óránként jeleztük egymásnak, hogy még élünk és nincs baj.
Valakinek ez sok lenne, nekem mindig is ennyi volt az igényem, és mielőtt a férjem megismertem, volt pár kapcsolatom, ami bevallottan emiatt ment tönkre. Én nem bánom, azokban én sem éreztem igazán jól magam, hiába hogy megpróbáltam alkalmazkodni, nekem az kevés volt. Igazából szerintem ebben nincs olyan, hogy mi "normális" és "általános" és mi nem, az a fontos, hogy nektek kettőtöknek egyezzenek az igényeitek, és mindkettőtöknek természetes legyen az a mennyiség s intenzitás, amire szükségetek van.
így van,ahogyan a 2-es mondja, kinek mi az igénye.
nekem ettől jóval kevesebb. bőven elég esetleg egy jó reggelt üzenet, meg este beszélni.
ha valaki óránként rám ír, akkor semmi másra nem tudok koncentrálni,csak,hogy írt-e már, elolvasta-e, amit én írtam neki. zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!