Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mit szólna ilyen felkéréshez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit szólna ilyen felkéréshez?

Figyelt kérdés

Tavasszal unokahugom lagzija volt, de szoktam szombaton is dolgozni, ezért lekéstem a templomi esküvőt és az össznépi ebédet is.

Amikor odaértem már nem igazán láttam szomjas vendéget. Jól érezte magát mindenki, ment a tánc, rokonok összeülve örültek egymásnak és beszélgettek.

Leültem a családhoz, hozták a kaját, de nem tudtam enni, nem esett jól. Aztán valahogy egyedül maradtam az asztalnál, sokan elmentek táncolni, beszélgetni, fotózkodni. Ekkor egy számomra ismeretlen nő, nem kicsit ittasan velem szemben leült az asztalhoz és elkezdett dumálni hogy tetszem neki, régóta figyel. Sok mindent nem hallottam a zenétől, ezért közelebb hajoltam hozzá és akkor mondta hogy nagyon tetszem, hozzám jönne feleségül.

Nem tudtam rá mit mondani annyira meglepődtem és megijedtem, aztán felálltam az asztaltól és elindultam a rokoni társaság felé. Jött utánam, táncolni hívott, nagyon kellemetlen helyzetben éreztem magam, mert közben mondták többen hogy menjek már vele táncolni.😂

Nem mentem táncolni, inkább elindultam haza. Később megtudtam ki volt az a csaj - hát a menyasszony barátnője.

El kellett volna fogadni az ajánlatot, ugye?😂😂😂

2019. dec. 8. 14:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
El. Es remelem, hogy ezek utan nem sirsz, hogy a nok nem kezdemenyeznek.
2019. dec. 8. 14:44
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
A lúzerkedést az ember végül mindig megbánja.
2019. dec. 8. 14:46
 3/13 A kérdező kommentje:
Egy ittas nőt nem lehet komolyan venni....
2019. dec. 8. 14:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Tavasz óta ezen rágodtál ?
2019. dec. 8. 14:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Es mi van azzal, hogy a reszeg az mindig oszintebb??
2019. dec. 8. 14:50
 6/13 A kérdező kommentje:
Csak eszembe jutott a csaj, szoktam néha látni.
2019. dec. 8. 14:50
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem ismerem milyenek a részegek, sose voltam részeg.
2019. dec. 8. 14:52
 8/13 anonim ***** válasza:
Felemelő érzés lett volna, egy félrészeg nőt meghúzni.
2019. dec. 8. 14:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Maradok a józan nőknél.
2019. dec. 8. 15:00
 10/13 anonim ***** válasza:
#9, nőknél? Mennyi van?
2019. dec. 8. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!