Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7év hosszú idő. Most mi legyen? : S Fontos : S
A barátommal 7éve vagyunk együtt,és én már kissé meguntam ezt a kapcsolatot,már nem vagyok egy ideje szerelmes belé,csak szeretem,de nem szerelemből :(
És úgy érzem véget kellene vetni ennek a kapcsolatnak,mert már csak megszokásból vagyok vele.
Szerintetek mi lenne a helyes döntés? :S
(tudom nekem kell dönteni,de kíváncsi vagyok a véleményetekre)
Amúgy ő az első pasi az életembe,nem volt más barátom.
Én 22éves vagyok,Ő 24.
Neked kell eldöntened, hogy mi a fontos, mert van akinek nem a nagy szerelem az, hanem az, hogy családja legyen, megbízható férje, akivel nyugodt körülmények között nevelgethetik a gyerekeket. Csak te tudhatod, hogy mit akarsz és mit vársz egy kapcsolattól, milyen jövőt szeretnél.
Ha úgy érzed, hogy nem az igazi és nem tudod/akarod elképzelni vele az életed, akkor tudod mit kell tenned, De én úgy látom, hogy már döntöttél.
Meg amúgy is csak 22 éves vagy, még nagyon fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!