Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Miért zavar a szőr a háton?
Egy másik kérdésre adott válaszok ihlették a kérdést. Mi olyan taszító egyben? Nem zavar odalent, mellkason, karon, arcon, de pont ott meg igen?
Képtelen vagyok értelmezni, miért csupasz felületként képzelitek el. Vannak férfiak persze, akiknek esetleg foltban vagy csíkban nő ott, de nekem pl az egész felsőtestem szőrös. El tudná valaki képzelni, hogy ezt gyantàzom és egy éles határvonal van a két oldal közt? Akárhànyszor olvasom a “csak a háta legyen csupasz” válaszokat, elkap a röhögés.
Bocs, muszàj volt megkérdeznem, nem tudom elképzelni, ezek a nők láttak-e már szörös férfit.
A kérdésem nem véresen komoly, inkább kissé viccesebb hangnemű, így tessék értelmezni.
Nem tudom, de nekem a nyakszőrtől is felfordul a gyomrom. Olyan kiábrándító, mikor a póló nyakánál felül lóg ki a suba...
Láttam szőrös férfit, de a hátán nem nőtt a szőr, hiába volt mindenhol máshol dús, tömött szőrzete. Számomra nem illik oda.
Mindened gyantaztasd. A mellkasodon legyen egy I ❤️ you felirat szorbol maximum.
A valaszom nem veresen komoly,tessek ertelmezni.
Téged zavarna, ha a barátnőd szemérem szőrzete a combján folytatódik egy darabon?
Pedig az is ugyanolyan természetes, és kb. olyan gyakori, mint a szőrös férfihát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!