Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnap lenne pofád bemenni?
A kérdésem azokhoz szól, akik itt folyton ócsárolják a "fiatal lány - érett férfi" felállást, lehordva a pasit pedo, vén kéjencnek, a lányt meg komplexusos betegnek.
Szóval. A munkahelyeden a főnököd, 40+ -os férfi, összejön egy lánya korabeli csajjal.
Te éppen ócsárolod a palit a kollégáid előtt, amikor az meghallja, és ott, mindenki előtt ultimátumot ad neked.
Most menj haza. Gondolkodj.
Ha nem akarsz neki dolgozni, akkor holnap gyere be a HR-re, és lépj ki önként.
Ha maradni akarsz, akkor innentől fogd be a pofád, mert ha nem, könnyen kapsz olyan áthelyezést/beosztást, hogy sírva jársz majd dolgozni.
Mit lépnél, és miért?
Nem lenne pofám menni többet. Még ha meg is 'bocsájtja' biztosan rossz szemmel nézne rám a továbbiakban, jogosan. Én meg szégyellném magam és rossz közérzettel nem tudnám jól végezni a munkám.
Tényleg Nem szép dolog ócsárolni, na de pont a munkahelyen és pont a főnöködet🤦♀️...
A főnököt semmiképp sem kritizáljuk olyan helyzetben, ahol meghallhatja, vagy olyan előtt, akitől visszahallhatja.
Ja, és a munkán kívüli életével meg egyik kollégánknak sem foglalkozunk. Ui. attól még lehet jó munkatárs, hogy rossz férj, vagy mittudomén. Márpedig nekem a munkatárs a lényeg.
Szóval ilyen ostobaságot nem csinálnék.
Amúgy teljesen életszerűtlen a kérdés (rulez munkaügyis troll), mert a főnök ilyenkor semmit nem mondana, csak utána orrba-szájba szívatna.
Nem hoznám magam ilyen helyzetbe, így is túl sokat szenvedtem már amiatt, hogy van véleményem. Sajnos olyan helyzetben vagyok, hogy a munkámat nem tehetem kockára. Nyilván ettől még megvan bizonyos dolgokról, emberekről a véleményem, de megvan a helye, ideje, módja ezt kinyilvánítani.
Amúgy meg amíg korrekt felettesként, a magánélete nem oszt, nem szoroz. Nagyobb korkülönbség esetén is lehet szó egyébként tiszta érzésekről, ezt magamból kiindulva mondom. Az más kérdés, meddig tart és milyen vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!