Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti lenézitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti lenézitek a műkörmös szakmában dolgozó nőket?

Figyelt kérdés

Igazából egy itteni kérdéshez érkezett válasz miatt tettem fel a kérdést: "Lehetséges, hogy a nők sem egyformák. Lehetséges, hogy vannak értelmes nők, akik értelmes férfiakkal vannak együtt. És lehetséges, hogy sokan annak ellenére, hogy egyetemre járnak még primitív, affektáló pitsák, akikről ismeretlenül azt gondolná az ember, hogy valami műkörömszalonban dolgoznak.

"

Javítsatok ki ha rosszul értelmezem, de az illető szerint ebben a szakmában primitív és affektáló nők dolgoznak, s ez alsóbbrendű munka, mint pl egy egyetemi végzettség?

Kíváncsi vagyok a férfiak véleményére. Mire gondoltok, ha azt mondja a nő,hogy műkörmös?

Érdekel a téma, nem azért mert befolyásol mások véleménye, csupán csak kíváncsi vagyok mert hasonlót nem hallottam.

Egyébként én egyetem elvégzése után jöttem rá,hogy a körmözés sokkal jobban érdekel és szeretem csinálni, nem munkaként élem meg. Végre olyan dolo, amiben kihasználhatom a kézügyességem, alkothatok es penzt is keresek vele.

Folyton fejlesztem magam, hogy a legjobb legyek és nagy terveim vannak a jövőre nézve.

2019. dec. 4. 17:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
*tölt el a gondolat
2019. dec. 4. 19:52
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is lányként írok:nem alja munka. Nem azt tesz azzá,ami vagy. Te teszed értékké az adott munkát.:) Lehetsz te orvos(orvostanhallgató vagyok,sajnos van tapasztalatom),de amúgy egy felszínes,idióta liba vagy.
2019. dec. 4. 19:52
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
Férfiként írom mivel volt műkörmös párom, hogy aki komolyan csinálja évekig és jól megél belőle az nem valami kis ostoba nőcske aki semmi mást nem tud. Évente több iskolázás, újabb technológiák tanulása, új stílusok és alapanyagok megismerése nem egy buta és lusta embernek való. Ráadásul a kézügyesség ami szinte művészi hajlamokra enged következtetni némely bonyolultabb mintánál sem elenyésző. Persze biztos van másmilyen körmös is de aki profin végzi a munkáját az nem ingyen kapja a pénzt elhihetitek. Én büszke voltam rá mivel láttam, ismertem a munkáját és naponta láttam a naplóját, hogy reggeltől estig meg nem állt és nem lehetett hozzá bejutni mert egyszerűen annyi volt a jelentkező. Bővíteni sem tudott mert mindenki akit kérdezett, hogy mit szólna ha félvenne más lányt is aki bedolgozna neki a válasz mindig ugyanaz volt : persze, jöhet de nekem te fogod csinálni. Egész nap görnyedni, tartani a kezeket non stop egymást váltó vendégeknél, mindenkinek kitalálni a következő színt, mintát, képet stb mert a legtöbben nem konkrét elképzeléssel jönnek ezt sokszor láttam. Sorolhatnám. Ha valaki ezeket lenézi próbálja meg azon a szinten végezni aztán nyugodtan beszélhetunk róla. Aki profin csinálja az sokat dolgozik, sokat áldoz érte és rá és megérdemelten él jól belőle.
2019. dec. 4. 19:56
 14/21 anonim ***** válasza:
Én írtam azt a választ, én is nő vagyok. Nem nézem le a műkörmösöket, igazából hidegen hagy, hogy ki miből él. Egyszerűen csak egy klasszikusan egyszerű, butácska nőt szerettem volna illusztrálni, mert a tapasztalataim szerint a műkörmösök, fodrászok nagy része pont ilyen (amivel nincs is semmi gond, a munkájukra szükség van és ha igényesen el tudják végezni, akkor minden faxa). Szerintem te sem tagadhatod, hogy a műkörmös kolléganőid nagy része nem diplomás, nem magaskultúráról cseveg a vendégeivel, hanem mondjuk a való világról és többnyire nem a hatalmas elhivatottságuk miatt végzik a munkájukat, hanem mert már általánosban is bukdácsoltak, ehhez pedig nem kell különösebb szellemi munka (ami ismétlem: nem probléma, csak ne próbáljuk többnek beállítani, mint ami).
2019. dec. 4. 20:07
 15/21 anonim ***** válasza:

Vagy azért mert valakit a fizika érdekel, mást az atomhasadas és mást a kézművesség. És mindenki a sajatjaban találja meg azt ami neki jó. Hogy ettől butabb lenne?

Vagy magasabbrendű aki főiskolát végzett. Sokan szülői nyomára végezték el bukdacsolva a fősulit de mihelyt kijon ő több mint az egyszerű ember. Pedig az az egyszerű ember lehet jobban teljesített volna azon a szakon csak épp nem voltak olyan ambíciói, szülei stb. A valaszodbol nagyon az jön le, hogy te több vagy mert iskolázott vagy. Hidd el nem ez jelenti az emberben a többletet. Elhiszem, hogy bizonyos általad tanult dolgokról többet tudsz mint mondjuk én, de én még az általam végzett dolgokról tudok többet. Hogy szerinted a te tudásod magasabb rendű az meg a te nézőpontot. Bizonyos helyzetekben semmire sem mennél vele míg én nevetve oldanam meg őket. Ez igaz fordítva is.

De ha te több vagy akkor tessék.

2019. dec. 4. 20:45
 16/21 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalatom, hogy az ilyen lányok stílusa: "Jajj, letört a körmöm!" - Ezzel azt akarom mondani, hogy sokat nyavalyognak, unalmasak, nem nagyon lehet velük színvonalasabban szórakozni (buliba inni elmennek, meg kávézóba telefonozni - de mondjuk túrázni, tengerben fürdeni az már kizárt).

A másik, hogy a mi utcánkban is van két kozmetikai szalon - ott a dolgozók és a vendégek is láncdohányosok (szó szerint ha nincs vendég kint cigiznek, egymás után 3-4 szál óránként elmegy), és olyan nyavalygósan beszélnek.

Ezen kívül, mint szakmát nem szólom le, nincs vele semmi baj (sőt, sok felesleges diplomás nem csinál semmit, csak vár a csodára, mert neki diplomája van).

29/F

2019. dec. 4. 20:52
 17/21 anonim ***** válasza:

Én egy szalonban dolgoztam együtt, körmös fodrász kozmetikus, én meg masszőrként. Ott létem alatt 2 körmös fordult meg, egyik értelmes kedves volt...

a másik, ahogy már írták a....halálra unom magam csinálok valamit körmös leszek típus, aki nagyképű is volt a semmire

2019. dec. 4. 21:58
 18/21 anonim ***** válasza:

Magamra vállalom a feladatot és leszek az, aki rontja a statisztikát. :D

Nekem nem szimpatikus mivel mindig azt látom, hogy kint cigiznek és beszélgetnek, valamint ez a felesleges cicoma se jött be soha. Szóval én a közeget magát nem szeretem, se a műkörmösöket, se az ügyfeleket.

2019. dec. 5. 05:47
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok.

#15. Te az előtted levőnek szántad a mondanivalód?

Jobban belegondolva megértem azokat is, akiknek ez a kép él a fejükben a körmösökről, hisz tényleg minden 3.lány amiatt végzi el, mert épp nincs jobb ötlete.

Igazából nekem 2 évvel ezelőttig nem is volt műkörmöm, egyáltalán nem az én stílusom volt az épített köröm. Jelenleg is azért van mert először magamon próbálom ki az új anyagokat.

Aztán meguntam, hogy minden 2. Nap újra kell fessem a lepattogzott lakkot, és arra gondoltam beszerzek pár zselét és megcsinalom magamnak ahogy én akarom. Belevittem az apukámtól örökölt rajztudásom és a barátaim nem hitték el, hogy én készítettem.

Végül innen jött az ötlet, hogy ha élvezem csinálni és jó is vagyok benne, miért ne fejlesszem magam és dolgozzak ebben is?

Igazából még a családom is furcsán nézett rám és bennük is megvolt ez a kissé lenéző indulat, hogy egyetem után "Csak" műkörmös akarok lenni?! De már ők is látják, hogy nem Csak ennyi.

Egyébként biztos furán hangzik egy ilyen szakma mellett, de quadozás és fotózás a másik imádott hobbim, amint időm engedi túrázni szoktunk a párommal és néha eseményeken fotózom. :)

2019. dec. 5. 09:22
 20/21 A kérdező kommentje:

Ezert kikérném magamnak, ha valaki a foglalkozásom hallatán elkönyvelne nyávogós és finnyás nőcskének 😁.

De végülis az érdemli meg, hogy megismerjen aki nem ítélkező, a többiek véleménye nem fog érdekelni.

2019. dec. 5. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!