Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti lenézitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti lenézitek a műkörmös szakmában dolgozó nőket?

Figyelt kérdés

Igazából egy itteni kérdéshez érkezett válasz miatt tettem fel a kérdést: "Lehetséges, hogy a nők sem egyformák. Lehetséges, hogy vannak értelmes nők, akik értelmes férfiakkal vannak együtt. És lehetséges, hogy sokan annak ellenére, hogy egyetemre járnak még primitív, affektáló pitsák, akikről ismeretlenül azt gondolná az ember, hogy valami műkörömszalonban dolgoznak.

"

Javítsatok ki ha rosszul értelmezem, de az illető szerint ebben a szakmában primitív és affektáló nők dolgoznak, s ez alsóbbrendű munka, mint pl egy egyetemi végzettség?

Kíváncsi vagyok a férfiak véleményére. Mire gondoltok, ha azt mondja a nő,hogy műkörmös?

Érdekel a téma, nem azért mert befolyásol mások véleménye, csupán csak kíváncsi vagyok mert hasonlót nem hallottam.

Egyébként én egyetem elvégzése után jöttem rá,hogy a körmözés sokkal jobban érdekel és szeretem csinálni, nem munkaként élem meg. Végre olyan dolo, amiben kihasználhatom a kézügyességem, alkothatok es penzt is keresek vele.

Folyton fejlesztem magam, hogy a legjobb legyek és nagy terveim vannak a jövőre nézve.

2019. dec. 4. 17:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
47%
Nem neznem le, sot az ilyen ambíciózus nőkre felnezek! Csak igy tovabb csajszi :)
2019. dec. 4. 17:54
 2/21 A kérdező kommentje:
#1 Ezt jó hallani és köszönöm! :)
2019. dec. 4. 17:55
 3/21 anonim ***** válasza:
76%
Alapvetően a munka az munka ha megfizetik, és hát a műkörömre manapság nagy igénye van egy csomo nőnek. Ezáltal lehet vele keresni, az másfelől meg h egy akkora felesleges és legtöbbször undorítóan kinéző dolog h az csak na férfi szemmel. De ettöl függetlenül nincs vele probléma, ha te ezt szereted és örömöd leled benne és még pénzt is keresel akkor nincs miről beszélni. Had gondoljon bárki amit akart, hát nem? f/26
2019. dec. 4. 17:55
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha nem csak erről pofázik otthon feszt, akkor nem.

2. Ha szerteagazo érdeklődési köre van, akkor sem.

3. Ha nincs gusztustalan, 3 centis karvaly karma, akkor sem.

2019. dec. 4. 17:56
 5/21 anonim ***** válasza:
98%

Nem feltétlen. De valljuk be, sok az egyszerű nő ebben a szakmában, lehet ezért van általánosítás.

No de, aki az ilyen általánosítások alapján szemléli a világot az is elég egyszerű. Ennyit tudok hozzáfűzni.

2019. dec. 4. 17:56
 6/21 A kérdező kommentje:
2. Igen, igazad van. Semmiképp sem fog mások véleménye eltántorítani ettől, csupán felfigyeltem erre az írásra, ami fel is volt pontozva. Kíváncsi voltam tényleg ez a sztereotípia kering az ebben dolgozókról és az emberek lenézik?!
2019. dec. 4. 17:58
 7/21 anonim ***** válasza:
96%
Tényleg ez a szereteotípia a műkörmösökről, sajnos sok esetben igaz is és mivel ők a hangosabb réteg, így őket jobban megjegyzi az ember.
2019. dec. 4. 18:13
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Bár én nő vagyok, de nekem azért sokszor ez a tapasztalatom. (Tisztelet a kivételnek) A fodrászomnak elég nagy üzlete van, ki szokta adni egy részét körmösöknek. Pár év alatt rengeteg lány megfordult nála, a tipikusan "nem tudok mit kezdeni az életemmel, elvégzek egy körmös tanfolyamot, mert az gyorsan megvan." Míg a fodrászommal tök értelmesen el tudtam beszélgetni, ezek a csajok néha a háttérben... Viszont ismerek olyanokat is, akik tényleg jók a szakmában, képzik magukat, igényesek.
2019. dec. 4. 18:58
 9/21 anonim ***** válasza:
Aki megél belőle, az nem hülye. Aki hülye, az nem fog belőle megélni.
2019. dec. 4. 19:43
 10/21 anonim ***** válasza:

Miért nézném le? :)

Amennyiben jól el lehet vele beszélgetni, megvan a szellemi/lelki összhang, akkor tényleg nem érdekel, nálam 'sosemnem számított, hogy a másik mit dolgozik (legyen 'böcsületes amit csinál, ne legyen bérgyilkos azért 😅 ).

Én amúgy is gyűlölöm az általánosítást. Melegséggel tölt el, ha ezekre a butaságokra van 1-1 ellenpélda. :)

Az én munkaköröm/munkahelyem is eléggé szembemegy a sztereotípiákkal. Mi a reakciója egy átlagembernek, ha azt mondják neki, hogy vagyonőr? (Na, ugye :D )

Igaz, a mi helyünk nem egy tipikus telephely. Munkánk készenléti jellegű, így eléggé sok idő marad arra, hogy megbeszéljük az élet nagy dolgait. Van nálunk történész/politológus, ex-biztonsági igazgató/munkavédelmi szakember, ex-parancsnok rendvédelmi szervtől. Stb. Hála az égnek, hogy ilyen kollégákkal vagyok körülvéve, mert legalább lehet velük normálisan kommunikálni és kulturáltan megvitatni mindenféle dolgot ami éppen a terítéken van.

tl;dr: nem nézem le. 😅

41F

2019. dec. 4. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!