Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puzsér szerintetek is alfahím?
- van pénze
- magas
- mindenki követi, isszák a szavait
- highiq
,mert ez mindenkinek mást jelent, valaki szerint az, valaki szerint nem"
Ezen a heten nem hallotam meg ekkora hulyeseget.
Nem az. És nem is ezek az alfahímek jellemzői.
Ki látta/nézi a Criminal Minds c. sorozatot? Abban Reid karakterét kivéve az összes férfi alfa.
Alapveto dolgokat is kepesek vagytok letagadni..na ennyire lehet komolyan venni az itteni valaszolgatokat.
Nyilvan a berki sem alfa,pedig majdnem minden no nedvesedik ra.. jaj el is felejtettem,hogy alfasag nem letezik.
A fenét nedvesedik majdnem mindenki rá, nem tudom honnan szeded ezt :D Én pl. egy nővel se találkoztam, aki oda lett volna érte, akkor most mennyire "alfa"?
Nem alapvető dolgot tagadunk hanem hülyeséget.
És Puzsérra hányan nedvesednek szerinted? Ha már ezt is az alfaság mércéjévé tesszük.
Egyébként nem követi mindenki, nem isszák a szavait, maximum egy réteg. Nagyon megosztó személyiség, legalább annyian utálják, mint amennyien prófétaként tekintenek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!