Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtára adtam egy férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtára adtam egy férfinek hogy tetszik nekem erre ő még csak le se akar velem feküdni?

Figyelt kérdés

Nem mintha én benne lennék hogy csak úgy lefeküdjünk de érdekes hogy ezek után hogy tudja hogy tetszik nekem , még csak meg sem probal lefektetni ha komolyat nem is akar....

Mondta hogy tetszem neki, nincs senkije, nem meleg.

2019. dec. 2. 22:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
31%

Nem kellett volna tudtára adni. Gondlom rákérdeztél,hogy Te bejössz-e Neki, erre válaszolta,hogy igen...mert mit is mondott volna,hogy ne bántson meg vele?

Soha nem mondtam egy pasinak se,hogy bejön nekem anélkül,hogy az első lépést ne Ő tette volna meg. Meg hát úgy egyébként is, kimondani...nem kell azt.

Ha bejönnél Neki, főleg így,hogy Te tudtára adtad,hogy a részedről OK, akkor tuti nem maradt volna el a közeledése ha viszont így lenne.

Vagy nem jössz be Neki, és ezt csak mondta, vagy bejössz, de nem annyira,hogy bármiféle kapcsolatot szeretne Veled.

Irod,hogy nem mintha Te benne lennél a szexben...de, benne lennél, ha nm így lenne nem hiányolnád.

2019. dec. 3. 08:40
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Válasz egyszerű, nem rajtad járnak a gondolatai, nem rád koncentrál. Lehet hogy egyedül van, de van kiszemeltje.

Az is lehet hogy tisztel annyira hogy nem akar kihasználni és eldobni, ezért tartja a tisztes távolságot.

2019. dec. 3. 09:01
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy egy "jólelkű" férfi :D ebben az esetben nekem szimpatikus a hozzáállása.

Vegy sajnos nem mondott igazat...

De ha annyira nem vagytok szoros kapcsolatban, még lehet bármi, nem?

26/N

2019. dec. 4. 01:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!