Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtára adtam egy férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtára adtam egy férfinek hogy tetszik nekem erre ő még csak le se akar velem feküdni?

Figyelt kérdés

Nem mintha én benne lennék hogy csak úgy lefeküdjünk de érdekes hogy ezek után hogy tudja hogy tetszik nekem , még csak meg sem probal lefektetni ha komolyat nem is akar....

Mondta hogy tetszem neki, nincs senkije, nem meleg.

2019. dec. 2. 22:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
85%
Mégsem tetszel neki, csak nem akart megbántani.
2019. dec. 2. 22:47
 12/23 anonim ***** válasza:
81%
Vagy attól, hogy tetszel neki még nem csak egy numerát látna benned. Bezzeg ha már jelezte volna akkor meg azért sírnál, hogy ez is csak azt akarja. Neked nem a pasi a lényeg, hanem csak a saját kis sértett egód.
2019. dec. 2. 22:55
 13/23 anonim ***** válasza:
79%
Saját akarat a neve, az a lényege, hogy mások nem feltétlenül a te elvárásodnak megfelelően viselkednek. Elég gyakori dolog igazából.
2019. dec. 2. 23:00
 14/23 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem, azt írod...nem is találkoztok, nem is látjátok egymást... Akkor még is mit vársz, hogy feküdjön le veled?
2019. dec. 2. 23:05
 15/23 anonim ***** válasza:
76%

Ó jaj óvoda. Tetszik neked tetszel neki mióta ismered? Már nem azért de nem minden pasi a falu tenyészbikája szerencsére.

Első körben megismerni kéne nem?

2019. dec. 2. 23:27
 16/23 anonim ***** válasza:
41%
Hoppon maradtál és én ezrn nevetek. 😃
2019. dec. 2. 23:36
 17/23 anonim ***** válasza:
94%
Jaj ne már. Miért várod el kvázi tőle, hogy kettyinteni akarjon veled, ha nem mennél bele egyébként sem (állításod szerint)? Ez annyira - bocs, nem találok kevésbé sértően hangzó szót - szánalmas. Írom mindezt nőként.
2019. dec. 3. 01:02
 18/23 anonim ***** válasza:
22%

Mert

A. Nem tetszel neki

B. Impotens

2019. dec. 3. 03:19
 19/23 anonim ***** válasza:
78%

Mert jobban nèz ki a képein vagy van valami hibája, ami élőben látszik, vagy ott sem elsőre.

Mr. Mikropénisz, többen vannak, mint gondolnád!

2019. dec. 3. 07:11
 20/23 anonim ***** válasza:
86%
Volt nekem is olyan időszakom, hogy mikor néha felajánlkoztak, akkor annyit mondtam, hogy én ilyen dolgokkal nem foglalkozom:) Persze ez nem volt igaz, csak épp akkor nem szerettem volna. Egyébként sem szeretem, ha a nő lefekvést kezdeményez.
2019. dec. 3. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!