Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja meg ha nem akar találkozni?
Ha találkozni akart volna veled, már találkoztatok volna.
Lehet, hogy nős, fogyózik, fogat csináltat, gyúr, barátnő lóg a nyakán, beteg szüleit ápolja, előnytelen külsejű vagy korú, bármi lehetséges.
Én is ugyanígy jártam. Nyáron felhoztam egyik férfi ismerősömnek hogy találkozhatnánk, elég erősen éreztettem vele hogy szeretnék tőle többet. Azt mondta, hogy most nem akar kapcsolatot, most így neki jó,stb. Erre pár hónapra rá összejött egy másik nővel.
Nem akar tőled semmit, azt jelenti az hogy most sok a dolga, gyáva ahhoz hogy elmondja neked.
Ha pl tényleg nem érne rá, vagy fogat csináltatna, vagy olyan dolga lenne ami miatt nem tudnátok találkozni és tényleg érdekelnéd, akkor megmondaná hogy ez miatt nem tudtok de éreztetné veled hogy érdekled őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!