Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyit "illene" találkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit "illene" találkozni egy friss kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egy 1-1,5 hónapos kapcsolatban mennyi szokott lenni az heti együtt töltött idő, amit a párotokkal töltöttetek?

Utal valamire, ha valaki pár napig simán tud nélkülözni, vagy ilyenkor az lenne a normális, hogy minél többet együtt legyünk? Vagy legalább a hétvégéken fixen.

2019. nov. 30. 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Változó. Úgy, hogy van köztünk 1 és negyed óra autóút, plusz mind a ketten dolgoztunk (én sokszor hétvégén is legalább egy napot), így heti ált. egy hétköznap (munka után jön, reggel megy) plusz hétvégén egy teljes nap és két éjszaka. De persze előfordul, hogy mondjuk mindkettőnknek van valami programja hétvégén és nem jön össze. Szerintem ha egy városban laknánk, akkor azért mindkettőnknek többre lenne igénye...nekem legalábbis biztos:D
2019. nov. 30. 17:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor kb annyi, mint nálam. Köszi! :)
2019. nov. 30. 17:56
 3/8 anonim ***** válasza:
31%

Nincs ilyen szabály. Helyzettől és a kapcsolat intenzitásáról függ.

Ez semmit nem jelent, de a kapcsolat úgy halad valamerre ha együtt vagytok.

2019. nov. 30. 17:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy hány éves emberekről beszélünk.

Ha komoly, akkor meg tök alap, hogy minél többet.

2019. nov. 30. 18:00
 5/8 A kérdező kommentje:

Komoly, igen!

24L és 30F

2019. nov. 30. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát, ilyen korban már dolgozó emberek, ha nincs nagy táv és hasonló a munkabeosztás, elég könnyen megoldható lenne nálam hétköznapokban is. Hétvége meg együtt fixen.
2019. nov. 30. 18:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi az első 2-3 hónapban heti 3-4x is találkoztunk. Abból legalább a fele ottalvós volt.

Az embernek meg kell szoknia a társaságot, én megértem, ha ezt valaki eleinte töménynek érzi. A párom rettenetesen szereti a közelséget és minden napot velem akart tölteni, én meg olyan vagyok, mint a szobanövény, amíg ott vannak a cuccaim, addig elvagyok, ahova raknak. Akkor végeztem az egyetemen, így nem volt értelme több napot találkozni, mert a többi este éjjel 2-ig tanultam vagy szakdogát írtam, nagyon sokat nem tudott kezdeni velem. De van, aki csak úgy költözik össze a párjával, ha van külön szobája, annyira nagy az igénye a személyes térre a kapcsolatban is. Mások meg ragaszkodnak a hétvégi kapcsolattartáshoz, akkor is, ha lenne lehetőségük hétköznap is összefutni. Ez nagyon emberfüggő.

2019. nov. 30. 18:22
 8/8 anonim ***** válasza:
50%

Mi heti 2x alszunk egyutt altalaban, neha egesz napos progi baratokkal, tehat valahogy igy.

30F 20L

2019. nov. 30. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!