Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit "illene" találkozni egy friss kapcsolatban?
Egy 1-1,5 hónapos kapcsolatban mennyi szokott lenni az heti együtt töltött idő, amit a párotokkal töltöttetek?
Utal valamire, ha valaki pár napig simán tud nélkülözni, vagy ilyenkor az lenne a normális, hogy minél többet együtt legyünk? Vagy legalább a hétvégéken fixen.
Nincs ilyen szabály. Helyzettől és a kapcsolat intenzitásáról függ.
Ez semmit nem jelent, de a kapcsolat úgy halad valamerre ha együtt vagytok.
Attól függ, hogy hány éves emberekről beszélünk.
Ha komoly, akkor meg tök alap, hogy minél többet.
Komoly, igen!
24L és 30F
Mi az első 2-3 hónapban heti 3-4x is találkoztunk. Abból legalább a fele ottalvós volt.
Az embernek meg kell szoknia a társaságot, én megértem, ha ezt valaki eleinte töménynek érzi. A párom rettenetesen szereti a közelséget és minden napot velem akart tölteni, én meg olyan vagyok, mint a szobanövény, amíg ott vannak a cuccaim, addig elvagyok, ahova raknak. Akkor végeztem az egyetemen, így nem volt értelme több napot találkozni, mert a többi este éjjel 2-ig tanultam vagy szakdogát írtam, nagyon sokat nem tudott kezdeni velem. De van, aki csak úgy költözik össze a párjával, ha van külön szobája, annyira nagy az igénye a személyes térre a kapcsolatban is. Mások meg ragaszkodnak a hétvégi kapcsolattartáshoz, akkor is, ha lenne lehetőségük hétköznap is összefutni. Ez nagyon emberfüggő.
Mi heti 2x alszunk egyutt altalaban, neha egesz napos progi baratokkal, tehat valahogy igy.
30F 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!