Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha hülyítetek egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha hülyítetek egy lányt komoly kapcsolattal, közben meg semmi komolyat nem akartok tőle, annak mi az oka, miért teszitek?

Figyelt kérdés

2019. nov. 29. 22:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26%
Mert a lány a személyisége miatt nem alkalmas komoly kapcsolatra, de kellően buta ahhoz, hogy bármit elhiggyen egy jól kinéző férfinak.
2019. nov. 30. 08:18
 12/14 anonim ***** válasza:
24%
Mert ennyire tartják a nőket. De még meg vannak sértve, ha a nők meg csak azt nézik, mennyi pénzük van. Most már én is azt nézem egy férfiben, milyen hasznom lehet belőle, mert amit szerettem volna tőlük még fiatalabb naiv lány koromban, a szerelmet, őszinteséget nem kaptam meg, aztán rájöttem, hogy azt hiába várom mert nem létezik. Vagyis, nem képesek rá, max egy ideig eljátsszák.
2019. nov. 30. 10:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt nincs értelme gyalázni a férfiakat. Sajnálatos módon a FÉRFIAK és NŐK között is meg van ez a réteg. Sok nővel ismerkedtem már akik nem is akartak komolyat, vagy éppen a barátjuk/férjük mellett keresett egy kis pluszt. Sajnos mindkét nemben meg vannak az ilyen barmok.
2019. nov. 30. 11:52
 14/14 anonim ***** válasza:
66%
Csak azt lehet hülyíteni, aki ennyire hülye.
2019. nov. 30. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!