Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinált rólam képet?
picit lehet hosszú lesz,ezért előre is bocsi:S
akkor: a lényeg, h elég nyomorult suliba járok.nincs is sok haverom, max 5, a barátaim nem oda járnak. a suliba általába lenéznek az emberek,és megpróbálnak hülyének nézni,mert van stílusom.Pank(lány) vagyok.de nem törődök velük,mert nekem nincs szükségem rájuk. rajtam kívűl van mégegy pank a suliba, ő fiú.én mondjuk nem akartam (ez miatt meg főleg) tőle semmit, de néha köszönünk egymásnak.énse tudom miért, lehet h ezmiatt, vagy csak szimpik vagyunk egymásnak.de van pár közös ismerősünk. na mindegy. most volt koncert a közelbe. énis ott voltam, a haverjaimmal, és ő is. nekem van pasim, és neki is van csaja. a koncert 7 felé kezdődött, vagyis még világos volt.elég jó votl a buli, meg nem volt annyira sok fiatal, szal voltunk oylan 20an a színpad előtt.aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy felém fordul, és csinál rólam egy képet.nemtudtam mást csinálni, csak mosolyogtam,meg röhögtem. utána mégis elgondolkoztam h miért csinált rólam képet.? én pl egy úgymond 'idegen'ről se csinálnák képet, főleg ha ott a pasim... nem nagyon értem. szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!