Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerek miért elvárás? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Mindig szekál a környezetem azzal, hogy mikor lesz már gyerekem, hisz benne vagyok már a korban.
Én valahogy nem bírom elviselni az állandó neszt, a zajtz, a sírást és a többi velejáróját, ha én tudom magamról, hogy ez nekem nem való, akkor minek vállalnék gyereket?
A társadalom hiába várja el, a gyereket nekem kell nevelni, nem a társadalom fogja helyettem.
28 éves fiú.
Ha más is van így, légyszi írjatok kort is.
2019. nov. 29. 17:00
11/12 anonim válasza:
Én is 28 éves fiú vagyok. Én szeretnék majd gyereket, 2-t legalább. De ha úgy alakul akár 3-mat is (de inkább a 2 a biztos). Viszont egyelőre nem találtam meg sem a megfelelő személyt akivel összekötném az életem, sem anyagilag nem érzem még úgy magam, hogy gyereket neveljek. Egyelőre minden erőmmel azon vagyok, hogy saját házra gyűjtsek, hogy minél kevesebb hitelt kelljen felvenni majd. Jelenleg van 4 millió Ft-om + 3 éve fizetek lakástakarékot is, de én egyelőre még nem mernék gyereket bevállalni (mondjuk, mint írtam, az ideális jelöltet sem sikerült megtalálnom még).
12/12 anonim válasza:
11-es vagyok.. A lényeg lemaradt :D
Szóval engem is piszkálnak néha, hogy mikor lesz már gyerek. Sőt, azzal is, hogy esküvő mikor lesz :D De durva belegondolni, van jó pár olyan volt o.társam akinek már 2 gyereke is van :D Sőt, van egy akinek már 3 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!