Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok szomorúak lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok szomorúak lenni a születésnapotok előtt?

Figyelt kérdés

Közel 30 évesen semmit nem értem el az életben, az életem egy nagy nulla telis tele szomorúsággal.

Alig van pénzem jelenleg, még annyi sincs hogy egy normális ajándékot vegyek magamnak. Másoktól se várhatok semmit, miközben én amikor megtehettem mindig szép ajándékot vásároltam mindenkinek.

Családom nincs, jövőképem nincs és rendszerint csak nehézségekbe ütközőm..

Megfogadtam, jövőre amikor 30 éves leszek öngyilkos leszek ha továbbra is ilyen vágányon fog zakatolni az életem.

2019. nov. 27. 19:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Jah, 25 felett már egyre frusztrálóbbak a születésnapok.
2019. nov. 27. 19:26
 12/19 anonim ***** válasza:

Pedig nincs benne semmi mögöttes tartalom (különben nem írnám ide, ha megakarok valakit sérteni azt meg is teszem nyíltan, de itt nincs ilyen tartalom ezt csak te látod max. bele).

2019. nov. 27. 19:30
 13/19 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy az ilyen életet élő emberek, valóban be fognak fordulni teljesen egy idő után, a munka egyre jobban nehezére esik majd, eltávolodik a kollégáktól, elkerüli a közös kommunikációt, boltba is nehézségek árán megy el, csakhogy legyen mit enni....

És egyre kevésbé és kevésbé látja értelmét az életének.

Már most is depressziós vagy. És ha teljesen magányos leszel, az egy halálos ellenség.

Társaságra van szükséged, és az sem biztos, hogy ha így folytatódik az életed akkor egyedül képes leszel a változásra. Akkor viszont segítségre lesz szükséged.

2019. nov. 27. 19:39
 14/19 anonim ***** válasza:
A szülinapom előtt nem vagyok szomorú,se vidám. Szimplán hidegen hagy az egész, engem sosem érdekelt a szülinapom. Van egy rakás pénzem,de ez nem tesz boldoggá, nem veszek magamnak semmit, mert nem is érdekel semmi, nincs szükségem semmire. A pénz nem boldogít, ha nincsenek barátaid,szerelmed, akikkel együtt lehetsz,akkor nem is nagyon van mire elkölteni. Csak gyűlik (de minek?!). Ha nincs akivel elkölthesd,akkor szart se ér az egész. Öngyilkos gondolataim nekem is voltak, de rájöttem, hogy az baromság lenne, mert lehet,hogy még rosszabb helyre kerülnék a halál után. Ezzel szemben az életem ennél szarabb már nem lehet, mint amilyen most, tehát itt csak felfelé ívelhet,csak jobb lehet, ezért jobb ebben maradni, mert amíg ezen a világon vagyok, addig biztosan tudom,h csak jobb lehet az életem,mint amilyen jelenleg.
2019. nov. 27. 20:02
 15/19 anonim ***** válasza:

a születésnapomat marhára lecarom.

Én a karácsonyt gyűlölöm a legjobban, azt átugornám a legszívesebben, akkor egy kicsit magam alatt szoktam lenni, ritkán iszom és keveset, de karácsonykor bebacok.

2019. nov. 27. 20:05
 16/19 anonim ***** válasza:

Én szeretem a szülinapom. Szoktam venni magamnak valamilyen egy szeletes sütit is.

Kedves kérdező, egyetlen életed van, és úgyis megfogsz halni, olyan rövid az egész élet,hogy úgy elmegy, észre sem veszed. Akkor miért ne lehetne élvezni ezt a kis időt?

Mindenkinek volt már rossz időszaka, akár rossz évei is. De magadon leginkább csak te segíthetsz.

2019. nov. 27. 20:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Mindig szomorú vagyok a szülinapom előtt, leginkább azért, mert túl van "sztárolva". Már gyerekként azt láttuk a tvben, hogy olyankor az embert mindenki ünnepli, imádja viszont a valóságban pont leszarja mindenki, egy átlagos nap. A másik része, hogy bennem olyankor tudatosul igazán, hogy egyre közelebb kerülök a halálhoz, ja és persze én sem értem el lószart sem az életben.
2019. nov. 27. 21:07
 18/19 Izabella220 ***** válasza:
A legjobban az a szomorú, hogy nagyon sok embernek van halálos betegsége és nincs választása, és van nagyon sok egészséges ember v@lasztással és az öngyilkosság gondolatával játszik. Tudod mindenkinek megvan a keresztje az öngyilkossággal csak elmenekülsz, pedig siha nen tudhatid mikor változik meg az életed.
2019. nov. 27. 21:52
 19/19 A kérdező kommentje:
Az enyém nem fog sajnos.
2019. nov. 27. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!