Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valami lényegesebb különbs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami lényegesebb különbség az emberek, és az emlős állatok párzási, társkeresési szokásaiban?

Figyelt kérdés

Meglehetősen sok hasonlóság van, a számadatok az életkor miatt jelentősen eltérhet.

Pl a medve:

[link]

De pl a macskafélék is nagyon hasonlóak ehhez.

Ennek fejében miért várják el a nőtől, vagy a férfitól, hogy ettől jelentős mértékben, ezt felülbírálva éljen?

2019. nov. 27. 07:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%

Én sem értem az összefüggést.

Eleve nem minden emlős egyformán választ párt, nem egyformán szaporodik. Vannak magányos emlősök, ragadozók, falkában élők, növényevők, okosabbak, ösztönösebbek, monogámok, háremtartók, poligámok, stb.

Abban pedig a kutatók sem értenek egyet, hogy milyen is lenne az ember ősi, ösztönös viselkedése.

2019. nov. 27. 10:05
 12/14 anonim ***** válasza:
48%
Utánafut, elkapja. Ha nem áll kötélnek jól elveri. Ezután a parkban megbaxa. A nőstény nem megy a rendőrségre feljelentést tenni. Több ilyet láttam.
2019. nov. 27. 13:52
 13/14 A kérdező kommentje:

Úgy látom sokan a részletekbe feledkezve fejtették ki az elméletüket.

Nyilván az alapösztönhöz az ember hozzáteszi az emberibb értékeit.

De az alap, valahol......ugyanaz.

Valószínű én egy utolsó parazita vagyok, de felfedezem magamban bőven ezeket a dolgokat.

2019. nov. 27. 18:05
 14/14 anonim ***** válasza:
48%

Az alapösztön, hogy azzal szaporodjunk, akit a saját agymenéseink szerint a legrátermettebbnek tekintünk.

Ehhez képest a csődtömegeknek van a legtöbb gyereke. Az alkalmatlan, szarkupac, elnőiesedett fériaknak, meg a gyerekkel zsaroló tipik hülye nőknek, akik arra élveznek, hogy valami tapossa őket belülről.

Nem. Ez rég nem az, ami az állatoknál van. Itt az emberek meg sem várják, hogy valamit garantáljon a kapcsolatuk, már kell az a qrva kölök.

2019. nov. 27. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!