Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a szeretkezés és d*ugás között?
Figyelt kérdés
Tegyük fel egy kapcsolatban megélni a kettőt.2019. júl. 17. 10:26
1/17 anonim válasza:
Pasinak mind a kettő ugyan az.
A nők komplikálnak mindent túl.
2/17 anonim válasza:
Szeretkezés mikor dugás előtt elviszed vacsorázni.
3/17 anonim válasza:
Szeretkezés érzelmekkel teli.
Dugás lélektelen fitnessmutatvány.
4/17 anonim válasza:
Nagy baj lehet a fejedben ha ilyet kerdezel...
5/17 anonim válasza:
Szeretkezés: van a két fél között szerelem, érzelmek.
Dugás: nincsenek érzelmek, csak szex.
A szex intenzitását én nem sorolnám ide, ha egy pár keményen és gyorsan csinálja, nálam az is szeretkezés, egyéjszakásban meg lehet akárhogy lassúzni, az attól még csak dugás marad.
6/17 anonim válasza:
Egyes, pasiként mondom, ha neked ugyan az, az rád nézve és a nőre is nézve igen szomorú.
7/17 A kérdező kommentje:
Én nem tudom sajnos elkülöníteni mert nem tudok felizgulni sem ha nem vagyok szerelmes valakibe. Ezért gondoltam elmondjátok mit jelent számotokra
2019. júl. 17. 10:40
8/17 anonim válasza:
5-ös válaszolóval teljesen egyetértek!
9/17 anonim válasza:
Ezt nem teljesen értem, én se tudnék érzelmek nélkül lefeküdni senkivel, de ettől még tudok különbséget tenni. :D
10/17 anonim válasza:
A szeretkezésben vannak érzelmek, egy ilyet csak olyannal élsz meg, akivel szeretitek egymást.
A dugás az pedig amit az állatok, és némely emberek csinálnak. Amikor csak a mozgás számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!