Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változik meg a párom (pasim) illata?
Nem csak a mostani páromnál, de korábbiaknál is tapasztaltam már a jelenséget.
Nem a testszaga változik meg vagy nem a parfümjét váltotta le. Olyan mintha az ő saját bőréből párolgó illata /a feromonjai/ változna meg. (Ez max 1-2 napig tart, aztán visszatér a saját finom illata)
Ilyenkor majdhogynem taszít a közelsége, nem is tudom megkívánni és valamiért ezt az egészet ahhoz párosítom hogy esetleg más nővel volt.
Ez valami hormonális dolog lehet? Veletek is előfordult már hasonló?
rendszeres szexnél saját magamnál érzem a hüvelyflórám változásást, hogy hasonlít a pasiéra
de így egyéb illatnál csakúgy még nem tapasztaltam
esetleg cigizett egy keveset, illetve a fűszag árad a pórusokból, akkor is ha fürdik, meg teljes ruhacsere, egyszerűen érzed
vagy esetleg, ha valaki sok fokhagymát eszik, az is árad a pórusaiból, lehet evett aznap és neked jó az orrod, esetleg kérdezgesd, hogy mit evett ebédre csakúgy, amikor érzed rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!