Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiaktól kérdezem! Mi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaktól kérdezem! Mi az oka, hogy szexkapcsolati ismerkedéskor a nő érdeklődését így próbáljátok fenntartani?

Figyelt kérdés

Kezdetben nyomatjátok a dumát, hogy a nő elalél. Beszéltek érzelmekről, közös jövőbeli tervekről, fel vagytok dobódva a nő minden mozzanatára, érdeklődtök folyton. Persze azonnal megkapjátok a nőt, hiszen tudjátok mindketten, ez csak szex. Elájultok, milyen jó az ágyban. Aztán egy idő után csökken az érdeklődés, de a közös szex téma és a szex miatti randi továbbra is nagyon érdekel titeket, a többi nem. Viszont néha azért megint bedobjátok az érzelem/jövő dumát. A nő pedig nem érti az egészet, és ezen csodálkoztok, mikor azt mondja, szórakoztok vele.

Mi szükség beletenni ezt a szöveget, és ezzel megzavarni a másik érzelmeit? Miért nem gondoljátok, hogy egyenesebb lenne maradni annál, hogy ez szex, és ennyi?

Biztos van kivétel, nem akartam általánosítani, de sok ilyennel találkoztam, és nem értem.

2019. nov. 26. 18:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
31%
A férfiaknak tényleg vannak érzelmeik. Ez nem a terminator 2.
2019. nov. 26. 19:17
 12/16 anonim ***** válasza:
88%

Velem egyszer fordult elő, hogy szerelmet hazudott valaki. Többször nem fog.

A miértje az, hogy így tarthat meg ágyasnak a legkönnyebben - a kétszínű, nyálas dumájával.

2019. nov. 26. 19:58
 13/16 anonim ***** válasza:
65%

Nő vagyok, és bár "csak" egyszer volt szexkapcsolatom pontosan tudtam miről szól, nem kellett átbeszélni. És bármit mondhatott volna a pasi akkor is tudtam volna mit gondol.

Nem szabad egy nőnek sem többet beleképzelni mint amiről szól. Ha érzelmek vannak, legyenek, de annyi, mint a másik részről.

2019. nov. 26. 20:52
 14/16 anonim ***** válasza:
18%
Mert a nők ezt a figurát várják a szexért. Ahogy a nők is eljátszanak egy figurát, de általában nem a szexért.
2019. nov. 26. 23:26
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy, hogy egy csak szexnél mivel játszadozik, ott nem kell komolykodni.

Ha meg a másiknak nem fér bele, dugjon olyannal, aki nem fárasztja ilyennel. Mindenki más.

2019. nov. 27. 12:45
 16/16 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Azért, hogy megtartson opciónak. Mellett ő találkozgat másokkal is, ha van, aki jobban tetszik neki, lecserél rá, de ha mégse, akkor egy üzenetre ugrasz neki te, mert beetetett :)
2019. nov. 27. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!