Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megcsal? Vagy tényleg a pajzsmirigy probléma lehet a gond?
Figyelt kérdés
A barátnőm mostanában nem nagyon akar velem szexelni, alapvetően jó volt mindig, régóta se vagyunk együtt.Amikor történt szex akkor jó volt.A pajzsmirigy problémája kezelve van, tehát erre nem fogható.Az utóbbi időben van,hogy később ér haza,4-ig dolgozik,de heti többször is,van hogy 6-7 körül ér haza.Azt mondja,hol ezzel hol azzal az ismerőssel ül be egy sütire, kávéra munka után.Már kezd gyanús lenni,hogy az nem is kávé,hanem lehet mással szexel, azért nem akarja otthon.Szerintetek gyanús?2019. nov. 26. 06:53
11/15 A kérdező kommentje:
ma 17:10
Pont az a kérdés,hogy ti gyanakodnátok vagy nyomoznátok kicsit?
2019. nov. 26. 19:11
12/15 anonim válasza:
Én gyanakodnék, a hirtelen változások napi rutinban meg a szexuális kedv apadása abszolút aggasztó jel. Az ember szerintem belül érzi, ha valami nem jó és nem szokott tévedni az a belső hang. Te is érzed, hogy ez így nem jó neked.
13/15 anonim válasza:
Magamból indulok ki. Nekem mindez gyanús jelnek számítana. Ha a szép szó nem segítezz, én is felkeresném azt a helyet, ahová állítólag jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!