Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kijelenti a nő hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kijelenti a nő hogy nem érdeklem miért beszélget velem és hív át magához?

Figyelt kérdés
Ő 24 éves én 22.
2019. nov. 25. 11:26
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Bhaszni vágyik.
2019. nov. 25. 11:31
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Azért néha jól jön egy pincsi.
2019. nov. 25. 11:35
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Mert unaloműzőnek azért jó vagy.
2019. nov. 25. 11:35
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Lehet meg akarja mutatni az érmegyűjteményét.
2019. nov. 25. 11:36
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Mert látja, hogy veréb vagy!

Ha legközelebb átmész, itasd le, és menj rá!

HA, elhajt, akkor soha többé ne állj szóba vele!

2019. nov. 25. 11:46
 6/10 A kérdező kommentje:
Miért lennék veréb? Eddig párszor találkoztunk és semmi több. Ha látom hogy van esélyem nála akkor lépek, de nem szürtem le hogy érdekelném.Csak most...
2019. nov. 25. 11:52
 7/10 anonim ***** válasza:
23%

Nem érdekled mint férfi vagy mint kúrópajti.

De ad-hoc (rögtönzött) pszichológusnak annál inkább. A válladon sírja ki magát hogy milyen szemetek vagytok ti férfiak és hol vannak a rendesek a tisztességesek mint te. Megint átverte az izmos, jóképű csávó pedig mennyire ari volt meg minden. Ja, csak legyen nálad jóképűbb, vagy férfiasabb vagy izmosabb, vagy csak szimplán korához közelibb. Válassz egyet.

Mondok neked valamit: Átmész hozzá, beszélgetsz vele és rákérdezel hogy mi az oka annak amiért pártként nem kellesz neki. És hogy miért akar veled ennek ellenére dumálni.

Velem is eljátszották elég sokszor. Volt romantikus nyári séta, bókok, finom érintések, apró édességek meg minden lóf.sz amire benedvesedik a nők p...ája. Aztán amikor megunták közölték hogy: "Nagyon kedves vagy, de inkább olyan vagy nekem mint egy haver." (ugyanez még párszor más szavakkal)

Elköszöntem tőlük és teljesen megszakítottam a kapcsolatot velük. Nekem sem időm sem pénzem nincs ilyen nőkre.

Legalábbis így megyen ez nálunk faluhelyen.

2019. nov. 25. 12:35
 8/10 D. Brasco ***** válasza:
69%

"A kérdező kommentje:

Miért lennék veréb? "

Azert mert nem veszed észre,hogy mint férfi le se szarik,max ha unatkozik vagy lelki szemetesláda kell neki,akkor pont kapóra jössz hogy előrángasson a seggéből........de ezzel van ennyi....

2019. nov. 25. 12:49
 9/10 anonim ***** válasza:
44%
Dugni
2019. nov. 25. 18:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekem nem szokott panaszkodni. Random dolgokról beszélgetünk 🙂
2019. nov. 25. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!