Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar enni a barátnőm mikor nálam van mit tegyek? Tudom hogy éhes
Figyelt kérdés
Délután 2-3 körül eszik otthon és utána jön hozzám.
Meg reggel is mikor fel kel azt mondja hogy nem éhes pedig tudom hogy éhes mert mikor nála vagyunk mindig eszik
Ha már nagyon erőszakolom akkor elkezd enni, kb szájába kell tenni az ételt
2019. nov. 21. 20:40
2/8 anonim válasza:
Mit tegyél?
Ne kezdj ki dedósokkal és akkor gond megoldva.
3/8 anonim válasza:
Szóval otthon eszik előtted/veled?
Na akkor lehet nálad van valami higéniai gond?
Esetleg otthon utána megy wcre? Lehet utána nem akar nálad wczni. Én is úgy vagyok kb 6:45 reggeli és 6:55 wc hétköznap ha dolgozni megyek.
4/8 anonim válasza:
Szerintem még nem vagytok abban a fázisban, hogy kábelt fektessen nálad és ettől fél, hogy akkor megtörténik. 100%, hogy ez az ok.
6/8 anonim válasza:
Kérdezz rá, szerintem is attól retteg, hogy utána wc-re kell mennie, és ezt nem akarja idegen helyen. Nevettek egyet, és meg fog nyugodni!
8/8 anonim válasza:
Szerintem csak szégyenlős és nem akar nálad enni. Én se szeretek pl. pároméknál enni, mert nem azért megyek, hogy kiegyem a hűtőt. Olykor együtt leülünk enni, de az ritka. Az is ilyen ha én nem eszem, akkor ő se és látom, hogy éhen hal, így leülök vele inkább alapon szokott megesni. Meg én is mindig azt mondom, hogy nem vagyok éhes, ill. van nálam protein szelet meg ilyenek vész esetére. Ha elmegyünk kajálni az más, ott szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!