Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a világ? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a világ? Miért kell a férfiaknak a butusabb de szexi nő?

Figyelt kérdés
Aki meg sziporkázik a gondolatokban, szórakoztató azt le se ejtik ezt tapasztaltam. Meddig lesznek a nők státuszszimbólumok, olyan mint egy alfa rómeó?
2019. nov. 20. 18:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
Mert a nőknek miért mindig a paraszt, hűtlen, de jóképű macsó kell? Miért nem jó a kedves, odaadó, hűséges, intelligens átlagjóska?
2019. nov. 20. 19:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam különösebben okosnak, de ezt nem írtam sehol sem, anyit jegyeztem meg, hohy ezekben a körülrajongott lányokban semmi nem volt ami miatt barátnőmnek választanám, mert egysíkúak voltak, viszont tény, hogy csinosak.
2019. nov. 20. 19:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű. Fizikai vonzalom nélkül nem működik hosszú távon egyetlen párkapcsolat sem. Eleve emiatt kezdesz ismerkedni valakivel. Ha ez megvan, akkor jön az, hogy milyen belső tulajdonságai vannak az embernek. 1 bites kavicsokkal én se maradnék együtt, akárhogy is néz ki. Némelyik nő meg olyan, mintha más fajhoz tartozna...

Ha megvan a kellő fizikai és szellemi vonzalom is, akkor már csak a szex marad hátra. Ugyanis ez olyan, mint előző kettő, ha nem jó, akkor megeszi a fene az egészet... :D

31/F

2019. nov. 20. 20:11
 14/14 mikeXxX ***** válasza:
100%
Ha szerinted csak ezt keresi egy férfi és okosabb nő vagy akkor te miért nem leszel szexisebb és miért nem játszod el a butuska lányt ?
2019. nov. 21. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!