Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért élnek sokan abban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élnek sokan abban a hitben, hogy a nem jóképű férfiak között több a jólelkű, komoly kapcsolatra alkalmas?

Figyelt kérdés

Pedig nincs összefüggés - esetleg ha mégis van, akkor pont fordítva, mert a jobb külsejűek nincsenek általában tele annyi frusztrációval, gyűlölettel, de ez sem igaz mindenkire, maximum egy gyenge tendencia- és semmilyen szinten nem éri meg a gyengébb külsejűek között keresgélni.

18-20 évesen én is elhittem ezt a maszlagot, és nyitottam csúnyább srácok felé, de annyi hulladék f.éreggel még életemben nem találkoztam (persze nem minden előnytelen külsejű srác ilyen, csak egy cseppet sincs köztük több normális).

Miért nem lehet felfogni, hogy a külső és a belső nem fordította arányos, és nincs általánosságban semmi előnye az átlagos/átlag alatti srácoknak?

2019. nov. 19. 17:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Akárhogy pattog itt némelyik okostojás, megvan az okom, amiért így gondolom. :D Utoljára kamaszként volt olyan, hogy nem kellettem valakinek, akibe bele voltam esve, így huszonévesen majdhogynem bárkit megkaphatnék, ha akarnék. Van kapcsolatom 6, lassan 7 éve. Volt ronda barátom, volt tipikus "alfahímnek" szánt (frusztrált) szépfiú is, és nagyon sok sráccal ismerkedtem, randiztam, "haverkodtam" (akkor még hittem a fiú-lány barátságban) mielőtt megismertem volna a mostani páromat. Eleinte mindenféle külsejűvel, majd kizárólag számomra jóképűekkel. Az utóbbiak közül is sok volt, aki személyiség alapján felejtős volt, de semmiképp sem volt jobb a helyzet a közepes/csúnya srácoknál.

Egyébként olyat is ismertem nem egyet, aki incel életet élt, aztán valahogy mégis összejött egy csaj (némelyiknek közepes, némelyiknek egész szép), aztán megrészegültek tőle, és azon pattogtak, hogy lehet, hogy jobb csajoknál is lehetne esélyük, elhajlási engedélyt kéregettek, nyitott kapcsolatot akartak, meg is csalták volna a lányokat, de valójában azért nem tették, mert nem volt lehetőség, és a barátnőjükkel az isten lábát fogták meg, egyszeri "véletlen" volt.

2019. nov. 19. 18:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert így igaz. A rondák haragudnak a világra és a nőkre és alig várják hogy ezt kitölthessék egy nőn. A jókepűek meg kiegyensúlyozottak,kedvesek.
2019. nov. 19. 18:44
 13/15 anonim ***** válasza:
21%
Istennö alooserekkel foglalkozik. Ergo neki sem jutott olyan uborka melyre vagyott. Valoszinüleg meg fonnyadt sem.
2019. nov. 19. 19:28
 14/15 A kérdező kommentje:
Melyik részét nem fogtad fel annak a mondatnak, hogy van párom elég régóta? :)
2019. nov. 19. 19:53
 15/15 anonim ***** válasza:
30%
Mert az anyukák meg óvónénik is ilyen bullshittel tömik a gyerekek fejét. "Béluska, vedd fel szépen a kötött kardigánod, fésüljük szépen oldalra a hajad, és majd a kislányok is észreveszik, hogy milyen kis gavallér vagy." Aztán a béna, fogszabályzós Béluska elhiszi, hogy csak azért, mert ő randa, egyből jobb lesz, mint a "felszínes" jópasik. Majd jön a frusztráció, ha a csajok nem a csempe fogukat meg a nyomi fejüket választják.
2019. nov. 19. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!