Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok mit szolnatok, ha megtudnatok, hogy a srac, akivel ismerkedtek motorozik?
Semmit, a férjem is motorozik (vl 1500... Intruder),de felülni nem nagyon szoktam mögé, van sajátom (xvs 650... Drag star). Nem "kókányolt", rendesen szervízelt mindkettő. Akkor ismertem meg amikor "A" jogsizni jártam, szóval így pláne nem zavart, hogy neki is van. Sőt!
Sokaknak a motor szó kimerül a sportmotorokban, meg a "száguldozó barmokban".
Azóta van gyerekünk, az enyém hanyagolva volt, amig pici volt, terhesen meg kisbaba mellől nem mentem, de ő ugyan úgy jár. (Igen, estem már vele, ráadásul vizsga elött a 8-as fogott ki és eldöntöttem. A férjem is esett már, mindenki esik, aki még nem az majd fog, ez benne van)
"Sokaknak a motor szó kimerül a sportmotorokban, meg a "száguldozó barmokban"."
Nem csak erről van szó. Vétlenül is lehet balesetbe kerülni, és a motoron semmi, de semmi nem véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!