Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Ha gazdag lennek nem alltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ha gazdag lennek nem alltam volna veled szoba mert megkaphatnek barmilyen not" ti ezt hogyan ertelmeznetek?

Figyelt kérdés

2019. nov. 18. 00:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
14%
7es, mint ahogy a nők is. Senki se lenne együtt átlagos vagy átlag alatti pasival, ha lenne pénze és bárkit megkaphatna.
2019. nov. 18. 05:03
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
Ez egy meglehetősen általánosító vélemény.
2019. nov. 18. 05:59
 13/22 anonim ***** válasza:
93%

Nagyjából azt jelenti, hogyha ló nincs, szamár is jó.

Beéri veled, de nem néz túl sokba és valószínű ha úgy adódna a helyzet, lecserélne most is egy fiatalabbra, vékonyabbra, szebbre stb.

Sajnálom, szerintem kuka. Aki szeret, nem gondol és mond ilyet.

2019. nov. 18. 06:13
 14/22 anonim ***** válasza:
70%
11# szerelemről nem hallottál még?
2019. nov. 18. 06:16
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy elég jó neki, csak beérte veled, mert a - számára - szép lányoknak meg ő nem kell jelen állapotában. Örülj neki, hogy őszinte volt, mert így legalább dönthetsz, hogy pazarlod-e az idődet rá, és így nem ér meglepetésként, hogy ha esetleg megfut vele a szekér, akkor lapátra tesz, vagy keresel inkább egy olyan pasit, akinek te vagy a mindene, és nem csak szamár a ló helyett.
2019. nov. 18. 06:46
 16/22 A kérdező kommentje:
A hatter sztori annyi volt , hogy arrol beszelgettunk , hogy ha ujra 18 lennek mi alapjan valasztanek pasit , amire az volt a valaszom , hogy legyen stabil mivel ha csaladot terveznek stbstb nyilvan olyannal kene aki anyagilag is megbizhato ( nem kell felre erteni ebben annyi volt h legyen munkahelye es tudjon onalloan gondoskodni magarol ) , na es erre vagta be ezt. 28 vagyok o 30 , 1 eve vagyunk egyutt amugy ,nem vagyok naiv , csak ami miatt bant, hogy abszolut Nem gondolnam magam atlagos kinezetu nonek.. arra reagalnek meg, hogy ha a no gazdag lenne se lenne egyutt atlagos kinezetu pasival.. en ha gazdag lennek is vele lennek de mivel szerencsere jol keresek inkabb ugy fogalmaznek , hogy ha szegeny lennek is o kellene. Remelem mindenki erti , hogy mire gondolok :(
2019. nov. 18. 07:36
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értelmezném, hogy nagyon kretén a pasi, aki ilyent mond. Nem csak az a baj, hogy kihasznál, hanem az, hogy sötét, mint a föld, ilyen mentalitással.
2019. nov. 18. 08:10
 18/22 anonim ***** válasza:
86%

Hát kérdező ne haragudj, de ez még rosszabbul hangzik a magyarázatod után. Jelenleg a "nincs ló, jó a szamár is" mondat mellé még az anyagi kihasználás is kb ott van a levegőben.

Nem gondolkodnék a hely dben tovább, hanem kivágnám a francba.

2019. nov. 18. 08:11
 19/22 anonim ***** válasza:
84%
Ha nekem mondaná ezt egy férfi, úgy értelmezném, hogy nem szerelmes belém és soha nem is volt, e mellé tisztelni sem tisztel, plusz nem üti meg az érzelmi intelligenciának azt a szintjét, amire vágynék valakitől, aki a társam.
2019. nov. 18. 08:15
 20/22 anonim ***** válasza:
84%

#16 Tehát ha jól értelmezem te is megbántottad ezzel, ezesetben még valamennyire érthető a reakciója...

Az is lehet, hogy félreértette, ezért benne van a sértettség a válaszában, amivel visszavágott.

Jobb témát nem találtatok amúgy? Nem tudom, én nem firtatnám azt, hogy “kivel jöttem volna össze X évben meg helyzetben”...

2019. nov. 18. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!