Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy a nagy körkülönbség a férfi javára hosszú távon nem működhet? Nagy Feró a tökéletes ellenpélda
Na akkor most mi van? A nő még tini volt amikor megismerte, amikor ő már 40 éves volt. Mégis ők osztják az észt a hosszú és harmonikus párkapcsolat titkáról.
Ez is azt bizonyítja, hogy igenis kell az a 10-20 év a férfi javára?
Nemrégiben láttam egy interjút Lovasi Andrással és Földes Eszterrel, köztük ugye 20 év van... Földes Eszter elmondta, hogy neki MINDIG jóval idősebb pasijai voltak, nem ez a legnagyobb korkülönbséges kapcsolata...
De én is ismerek olyan nőket, akiknek soha nem volt korukbeli pasijuk, mindig jóval idősebbekhez vonzódtak. Ilyenkor én azért a pasi helyében nem feltétlenül lennék büszke a fiatalabb barátnőre... mert itt nem a személynek szól az érdeklődés, sokkal inkább valami komplexus.
Hagyjuk már ezeket a kirakat kapcsolatokat :D
Kíváncsi lennék hányszor csalták már meg egymást.
Másrészt jah, 10 év még elmegy, de bírom, amikor a 65 éves Tata elő akarja adni, hogy a 40 éves felesége nem lépeget félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!