Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom az oktatómhoz?
Figyelt kérdés
4 éve vagyok együtt a párommal. Sajnos a kapcsolatunk az utóbbi időben nem felhőtlen.
Elkezdtem a vezetést, már 20. óránl járok. Az óktatóm egy kedves, 40es éveiben járó férfi (házas 2 gyerekkel). Szokott velem flörtölni, néha szexuális poénjai vannak. Amiket én nem veszek komolyan és van, hogy poénkodok vele én is. Azonban úgy érzem, beleszerettem. Soha az életben nem gondoltam volna ezt magamról, hogy a párom mellett képes lennék más férfira vágyni...nem értem magamat. Félek, hogyha úgy fordulna felém az oktatóm lefeküdnék vele.
Volt már valaki ilyen helyzetben? Mi a baj velem?
28L
2019. nov. 17. 13:53
11/11 anonim válasza:
csak így ha engedsz neki két család megy tönkre plusz a gyerekek és a magyarázat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!