Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom az oktatómhoz?
4 éve vagyok együtt a párommal. Sajnos a kapcsolatunk az utóbbi időben nem felhőtlen.
Elkezdtem a vezetést, már 20. óránl járok. Az óktatóm egy kedves, 40es éveiben járó férfi (házas 2 gyerekkel). Szokott velem flörtölni, néha szexuális poénjai vannak. Amiket én nem veszek komolyan és van, hogy poénkodok vele én is. Azonban úgy érzem, beleszerettem. Soha az életben nem gondoltam volna ezt magamról, hogy a párom mellett képes lennék más férfira vágyni...nem értem magamat. Félek, hogyha úgy fordulna felém az oktatóm lefeküdnék vele.
Volt már valaki ilyen helyzetben? Mi a baj velem?
28L
Az a baj veled, hogy:
1. úgy viselkedsz, mint egy 14 éves, éretlen tini
2. nem szereted a pasid
3. egy r.b@nc vagy.
Érthető amit érzel. Nem egyedi az eset ez akárkivel akárhol előfordulhat. Az, hogy nem felhőtlen a kapcsolat a pároddal nem valami jó. Ez okozza azt hogy máshoz vonzódsz. Azt esetleg elárulhatnád hogy mi a probléma a kapcsolatoddal. Lehet hogy abban tudnánk segíteni.
Jobb ha amíg kapcsolatban vagy nem közeledsz az oktatódhoz, pláne azért sem mert házas. És ugye a gyerekei szívnák meg ha kiderül hogy a szeretője vagy. Lehetséges hogy csak így akar a hangulaton javítani, az oktatók nagy része sajna fapofa, és frusztráló mellettük ülni. Az enyém is utóbbi kategória, másról sem lehet vele dumálni.
A lényeg hogy ő talán ilyen könnyen barátkozós típus. Ezt kell megértened, hogy ne legyél vezetés közben görcsös, ezért ilyen jófej veled (is).
Azt tanácsolom hogy ha bókol, elhív kávézni, puszit akar adni, tehát egyértelműen flörtölni akar, udvariasan utasítsd vissza. Elhiszem hogy ez hiányzik, és jólesik, de a magánéleted romokban lesz ha tovább mész.
Ülj le a pároddal beszélni, és ha nem találtok megoldást,akkor szakíts vele, de legyél szíves ne egy házas ember szeretője legyél. Koncentrálj a rutinvizsgára.
Ezzel kapcsolatban ha szeretnél levelezek veled.
2-es köszönöm a normális válaszod!
Kedves vagy, de nem tudsz benne segíteni. Úgy érzem, hogy már nem szeret eléggé. Míg az oktatóm sokat dicséri a külsőmet is....és bevallom igen jól esik. Tudom, hogy ott van a felesége és a gyerekek is. Mindig is ellene voltam a megcsalásnak, sohasem gondoltam volna magamról, hogy így fogok érezni...
A pároddal valszeg odahaza mindig dominanciaharcot vívsz és nincs tekintélye a szemedben vagy megfeledkeztél róla. Ezzel szemben az oktatódnak eleve a szituáció miatt instant van, meg sem kérdőjelezheted, kereshetsz másik oktatót, ha igen vagy egyszerűen nem kapod akkor meg, amit akarsz (jogsi).
Ha a barátod helyet cserélne az oktatóval is valszeg ez lenne. Csak annyi a különbség, hogy a barátodtól nem egy jogsi kell, hanem az elköteleződése. Míg érdemes vagy rá bírod, ha már nem, akkor nem.
Nem baj ha érzel valamit, de ne akarj engedni neki. Ami neked hianyzik az a figyelem, a törődés, de ezt ne itt keresd kérlek.
Szakíts a pároddal. Tedd le a jogosítványt és kezdj új életet. Ez lenne a legjobb döntés.
Megrémiszt, hogy ennyire nem ismerném magam?!
Amikor voltak hullámvölgyek a kapcsolatomban, akkor is úgy éreztem, hogy sohasem lennék képes félrelépni. Voltak srácok, akik randira hívtak vagy bepróbálkoztak, de mindig elutasítottam őket. Erre itt van az oktatóm, aki jóval idősebb nálam...családja van..tudom jól, hogy nem helyes, de vonzódom hozzá.
Egyébként a bókokon kívül, testileg semmi olyan megnyilvánulása nem volt.
Amikor meg visszautasitottad a tobbi ferfit,szerintem meg ereztrl valamit a parod irant,de mostanra mar az is eltunt.
Jobb lenne,ha tovabb lepnel,uj eletet kezdenel.
Jarj el emberek koze,beszelgess,hatha megtalalod a parodat aki hozzad illik.
Sok sikert hozza. :)
Jajj!
A gkv oktatókról külön kategória, hogy minden nőt meg akarna dni, aki melljük ül arra a pár tucat órára.
Te meg bedőlsz.
Hány éves vagy?! Tojáshéj még a fenekeden?!
Volt már a térdeden a keze?
A hátad mögé tette a bal karját, s besegített jobbal a kormányzásba?!
Menjél már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!