Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a három pozitív tulajdonság magadban ami szerethető egy kapcsolatban?
20f több van háromnál vannak rosszak is de azokat most hagyjuk ":D
-örökké szeretek
-örökké hűséges vagyok
-gondoskodó vagyok
-mindig őszinte
-védelmezem minden bajtól és rossz dologtól
-igazságos vagyok (habár lehet ez nem mindig jó de a hamisságot azt utálom inkább leszek fájon őszinte mint hogy hazudjak és ezzel további bonyodalmakat indítsak el)
-betartom mindig az ígéreteimet (ezért sosem ígérgetek felelőtlenül)
-ha egy olyan programot akar csinálni vagy valahova menni amit én kevésbé élvezek akkor is buzdítom hogy nyugodtan menjünk oda mivel amíg vele vagyok addig jól érzem magam + ha ő azon az eseményen helyen jól érzi magát akkor már duplán megéri (persze utána az én köröm következik :D)
-nagyon sok minden érdekel tehát nagyon kevés olyan dolog van amihez nem tudok hozzászólni beszélgetés céljából vagy épp amihez full kuka lennék
-tudok és szeretek is főzni főleg európai és kelet ázsiai ételeket
-viszonylag türelmes vagyok habár vannak határaim
-nem zavar ha saját egzisztenciája van neki (ezt nem tudom hogy miért olyan rossz sok férfinak mert egyrészt egy komoly kapcsolatban amúgy az qurva jó hogy pl eltudtok menni nyaralni ilyen fiatalon franciaországba spanyolországba vagy épp japánba esetleg más hova nem csak a balatonra ":D)
-lehet elfoglalt a munkája miatt (de azért egy nap 1-2 órát szánjon rám még ha csak telefonon is...!!!)
-becsületes embernek tartom magam és próbálok mindig a helyes döntést meghozni láttam már nagyon sok mocskosságot az életben pedig még csak taknyos 20 éves vagyok és éppen ezért nem akarok olyan "ember" lenni mint az emberek többsége köpönyegforgató, hátba szúrós, hazug, erkölcstelen, vagy épp bűnöző...!
-ápolom a testem és a lelkem! rendszeresen sportolok edzek és olvasok tudományos dolgoktól kezdve irodalmat, törvényeket, és művészeteket
-kutya párti vagyok :D de mostanában a baglyokat is nagyon megkedveltem! :D
a humor és az udvariasság kimaradt... :S
viccelődni nagyon szeretek és a vicces embereket is szeretem az meg alap hogy mindig kinyitom az ajtót... még idegen nőknek is... mert így lettem nevelve
bájos, sokszor szép, kedves
(aztán vannak a rosszak háhá :))
pl rossz: sajnos értelmes, ez sok mindenkit zavar
és sajnos néha figyelemzavaros (mint sok mindenki egyébként)
hiperaktív, máskor meg lusta
néha szerencsés, máskor nehéz problémákat kell megoldania (Murphy)
Stresszes mert sokszor nélkülözött
jók még: lelkes, energikus tud lenni
Szerintem ezt mindig a kapcsolatban lévő másik fél tudja megmondani. :) Mindenki mást szeret és ugyanarról mindenkinek más az elképzelése.
Én sose értem azt sem, aki pl. társkeresőn ilyeneket ír, hogy "jó a humorom" -hát mindenki ezt hiszi, pedig van pár fajta humor, lehet ami neki jó, az nekem meg XY-nak pont gáz, de Z meg tényleg sírva röhögne rajta; meg egy rakás másik ilyen tulajdonság, amit igazából majd eldönt a másik fél, mikor megismerkedtek, hogy úgy van-e vagy csak képzeli az illető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!