Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Harmasozasba belemenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmasozasba belemenni?

Figyelt kérdés
Párom egy ideje már mondogatja h meg egy pasit vonjunk be a sexbe. Akarja nézni ahogy ketten kényeztetnek engem. Én ennek nem örülök { aki felé nincs erzelmem h azzal legyek, azt fogdossam) latja is rajtam h nem akarok belemenni. Erre megfenyegetett ha nem teszem meg amit ő szeretne akkor lesz itthon havi egy sex. Mondtam neki erre miért csak havi egy lesz? Miért tudok újat mutatni? - ez volt a válasza rá. 3 éve vagyunk csak együtt mi lesz akkor később. Ha már most így nyitni akarja a sexualis életünket. Azt mondta nem tudja később milyen felállást akar most erre vágyik a legjobban. Hozzáteszem teljesen hetero a párom. Tehát ő nem akar a pasitól semmit.
2019. nov. 17. 07:48
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Én férfi vagyok, de ha barátnőm ilyent kérni úgy dobnám ki lába se érné a földet.

Ha nem szeretnéd be menj bele, mert nagyon bánni fogod. A barátod nem férfi, hanem kisgyerek. Helyedben nagyon elgondolkodnék akarok e tőle valamit.

22F

2019. nov. 17. 08:18
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

De édesen zsarol! Gondolom, azt leszámítva, hogy csak egy féristárgyként tekint rád, minden rendben a kapcsolattal. Ugye?

Kapard már össze az önbecsülésed, és keress ehelyett a puhatestű helyett olyat, aki saját maga akar kényeztetni, kettő helyett is!

2019. nov. 17. 08:18
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Jó is ez az auto correct... #1
2019. nov. 17. 08:20
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
Hány évesek vagytok?
2019. nov. 17. 08:27
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

Én otthagynám a helyedbe.

Most ezzel zsarol,akkor később is gyakoriak lesznek a folytonos zsarolások.

2019. nov. 17. 08:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki a (szexxel) fenyegetőzik, azt ott kell hagyni a francba! Tudod kit zsaroljon... Most lépj le, amíg nem lesz rosszabb.
2019. nov. 17. 08:44
 7/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

Azt a leborult szivarvégit.

És ilyen férfiak komoly kapcsolatban vannak....tyűűűűűűha.

Én azért látok rá némi esélyt, hogy simán félreqrt eddig is.

Szerintem ez a zsarolás dolog a leggázabb az egészben, meg az, hogy a te igényeid...le vannak ejtve.

Te elégedett vagy szexuálisan a pároddal?

2019. nov. 17. 09:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

3 év után uncsinak talál?

Hát én kitenném!

2019. nov. 17. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!