Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek neki vagy sem?
Figyelt kérdés
Szóval most költöztünk a párommal új helyre ahol vannak lakótársaink. Van egy srác akitről azt vettem észre tetszem neki. Mikor (egyedül vagy párommal) a konyhába vagyok mintha csak azért jönne be hogy engem lásson mert csak matat valamit. Mindig kérdez tőlem valami apróságot, néha elcsípem hogy bámul. Viszont ma egyedül a konyhába ücsörögtem, párom dolgozik és gondoltam hogy kicsit szocializálódok, egy másik sráccal kezdtem el beszélgetni mire ő is megjelent. 1-2 mondatot beszéltem még mindkét sráccal, közbe ők főztek én csak ültem, telefont nyomkodtam de aztán akiről azt hittem tetszek neki hirtelen semmi jelét nem mutatja, kb mintha levegőnek nézne. Nem értem, a barátja miatt nem szólt hozzám vagy alapból nem is érdeklem mert tudja hogy párom is van és nem akarja kihasználni a helyzetet vagy mi? Kicsit nekem is tetszik ez a fiú de annyira nem hogy mindent felrúgjak miatta csak egyszerűen van bennem ez a kíváncsiság hogy most mi lett vele.2019. nov. 16. 22:49
1/2 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy tetszel neki, de minek agyalsz ezen, mikor van barátod?
2/2 A kérdező kommentje:
oda írtam csak szimpla kíváncsiság miatt mert nem egyértelműek a jelek és akkor izgat hogy mi van. de megkérdezni biztos nem fogom (egyenlőre) mivel kb alig több mint 1 hete lakunk itt, alig ismerek még bárkit itt.
2019. nov. 17. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!