Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas ha egy lánynak akibe szerelmes vagyok de ő nem akar engem (viszont anyagilag csehül áll) felajánlottam 20 ezer forintot egy szexért?
Ha szerelmesek vagyunk v.kibe, akkor nem várjuk el tőle, hogy olyat tegyen, amit egyébként nem tenne meg..mert az neki nem lesz jó. És ha tényleg szereted, és megteheted, hogy segítesz neki anyagilag, azt szex mentesen is megteheted!!! Ahelyett, hogy kihasználnád a helyzetét.
Így még lehet, hogy később ki is alakulna köztetek v.mi, de ha olyanra "kényszeríted", amit magától nem tenne meg.. úgy biztos, hogy elúszott a közös jövő...
Nem vagy szerelmes, nem aláznád meg ilyennel, ha az lennél. Te csak meg akarod dugni, ez sima szexuális vágy, így rendben van, ha foggal körömmel próbálkozol, de ha érzelem is van benne egy szemernyi is(akár csak baráti), akkor màr gerinctelenség.
Próbálkozni nyugodtan lehet, de ne áltasd magad, se a csajt, hogy valamire is tartod őt, mert ez nem igaz, akkor ilyet nem csinálnál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!