Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen könnyűvérűek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen könnyűvérűek a mai lányok?

Figyelt kérdés
15 év felett a lányok nagyobb része, és a magukra adó lányok 80-90%-a jár szórakozóhelyekre, bulikba, ismerkedni stb. Azon csodálkozom hogy ha jön egy helyi menőmanó milyen hamar adják magukat oda neki. Így simán előfordul hogy egy lány egy estén több pasival kavar, és ezért 16-17 éves korukban a lányok nagyrésze elveszti a szüzességét. Ez nem is lenne baj, ha komoly kapcsolatban történne, de ilyenről nagyon ritkán van szó. Szóval én normális lányt keresek, de attól félek ez már nem is létezik. Miért adjátok ilyen könnyen magatokat? Kavartok minden buliban mással, vagy akár több pasival, aztán meg csodálkoztok hogy nem találtok normális fiút, merthogy nektek olyan kéne...
2010. júl. 18. 15:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Én is járok buliba nem hiszem hogy baj lenne. A bulis pasik lehet hoy a könnyűvérűekre buknak, mert csak dugni akarnak egy jót. Aki viszont komolyabb dolgokra vágyik az lehet hogy lenézi a mindenre kapható csajt.

Lehet hogy nem ott kéne ismerkedni, de akkor hol? Mert könyvtárban nincs valami sok lány egyszerre, meg más kultúrhelyen sem.

2010. júl. 18. 17:26
 12/15 anonim ***** válasza:

Baráti kör, internet, ilyesmi kizárva? Barátok házibulija? Suli?

Hirtelen ezek jutottak eszembe. Nem is a bulizással van probléma,mert alapból jó dolog ám, csak na... vannak helyek, ahol olyan arcok vannak. Alapból bemenni is parás.

Sok sikert,

A 15 éves lány.

2010. júl. 18. 17:56
 13/15 anonim ***** válasza:
arról nem is beszélve, hogy akármilyen nyavaját összeszedhetnek erre nem is gondol a sok hülye kis p*csa, mert ugye még ráadásul cigi pia minden van mert ettől ők hú de menők
2010. júl. 18. 19:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten igazad van.

Csakhogy egészen máshogy hangzik ez az egész történet,hogy megnézzük a másik felét is...Elég sok fiú azért megy nagy bulikba,hogy csajozzon.Pedig nyílvánvaló,hogy kicsi annak az esélye,hogy egy diszkóba találja meg az ember élete párját.

Másrész mégis mit gondoljak én a pasikról,amikor nyolcadikban egyik évfolyamtársam mindig azt mondta,hogy milyen jól nézek ki és hogy megb*szna.Egyszer meg is fogott és félre akart húzni,nagyon beparáztam,de végül összeszedtem magam,megmondtam neki,hogy hagyjon bégén és térden rúgtam majd elmentem.Ő nyúlt volna utánam,de nem ért el és elesett...Jó,tegyük hozzá,hogy cigány volt,de akkor is.Durva volt.

Amúgy a lényeg,hogy rossz helyen keresgélsz.Nyílvánvaló,hogy buliba azért járjanak az emberek,hogy lazítsanak,jól érezzék magukat.Amiba egy kis flörtölgetés és csók is belefér (nálam több semmiképp nem férne bele).Tehát Te ne ilyen helyen keresgélj,mert itt nem fogsz normális lányokat találni,vagy csak nagyon kicsi eséllyel.

Egyébként hol keresgélsz,hogy nem találsz normális lányokat?

Ahol én lakom rengeteg a szerintem elr*bancosodott lány,de vannak páran akik normálisabbak.Csak minket meg nem akartok észre venni.

Ördögi kör ez...

15/L

2010. júl. 18. 20:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem azt mondom hogy nem ismerek normális lányokat, de nem ismerek sokat. Te hol laksz?
2010. júl. 18. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!