Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek olyan nők, akik 40-50 felett is IGAZÁN vonzóak? Férfiakból miért van rengeteg?
Figyelt kérdés
Ez a kép sok igazságot tartalmaz, de a leginkább arra lettem figyelmes:
Miért nincs ennek a képnek női megfelelője?
Miért nincsenek olyan nők, akik idősödő vagy idős korban is vonzóak? Mert férfiakból van ilyen.
2019. nov. 13. 17:54
11/20 anonim válasza:
13/20 anonim válasza:
14/20 anonim válasza:
Érdekes, női szemmel is látok napi szinten jó párat. Pasikból leginkább sörhasút, elhízottat, persze akadnak kivételek. Szóval te valamit benéztél.
15/20 anonim válasza:
mert a férfiak a korral nemesednek mint a jo bor
16/20 anonim válasza:
Spanyolországban láttam erre nem egy példát, de Magyarországon nincs minden bokorban jól karban tartott 40-es, 50-es muksó. Nőből eddig valamivel többet láttam, vagy legalább is olyat, aki próbál stílusosan és előnyösen felöltözni.
17/20 anonim válasza:
Az ízlések különböznek. Szerintem a nők 35-55 közt a legszebbek, és tudnak szépek lenni, több is van.
18/20 anonim válasza:
A képen az a 16 éves, enyhén telt alkatú egyed is láthatóan vonzó, hiszen 40 alatt van jóval.
19/20 anonim válasza:
Már megint kezditek?
Rohadt szanalmasak vagytok.
20/20 anonim válasza:
Sajnos öregedés az van,emeszetek meg huszobevesek!
Na meg pénz kerdese is! Meg eletmod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!