Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehet hogy egy férfinek nincsenek érzései? Vagy ez egy betegség?
Sajnálom
:(
Minden férfinak vannak érzései. Minden férfi volt kisebb-nagyobb mértékben szerelmes akár viszonzottan akár nem.
Nyilván annyi rossz dolgot látott más házasságában meg kapcsolatában hogy magányt fogadott. Vagy annyit szekálták gyermek- és/vagy kamaszkorában hogy bizalmatlanná vált, önbizalomhiányossá. Plusz nem bízik senkiben sem.
Ezeket tapasztalatból írom. Én sem mutatok szimpátiát, érdeklődést egy nő felé sem ha idegen ha nem. Attól hogy kedves meg rendes meg gondolhat rólam akármit. Nekem meg nincs szükségem arra hogy kitüntessen a barátságával. Vagy akarjon valamit vagy ne. Azt sem tudom honnan látom ha egy nő férfiként tekint rám, és nemcsak egy bolond beszélgetőpartnerként vagy barátként.
Szóval ha nem tudom konkrétan mit akar nem nyitok felé.
Mindenkinek vannak érzései és a megfelelő emberre be is indulnak.
Aki látszólag rideg, távolságtartó az már nyilvánvalóan csalódott, tehát nagyon is érzett és fél egy újabb katasztrófától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!