Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagyott? Megalázott? Kidobot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak_egy_pasas kérdése:

Elhagyott? Megalázott? Kidobott egyetlen szó nélkül? Mit mondanál neki, ha itt állna most előtted?

Figyelt kérdés

Legyen ez egyfajta dühterápia! És mivel neki magának már nem tudod elmondani ennyire fáj amit tett, képzeld azt hogy én vagyok az az ember aki becsapott megalázott!

Próbáld úgy megfogalmazni, én és mindenki megértse ki kicsoda a történetedben. Aztán ne fogd vissza magad!

Adj bele mindent! Add ki magadból! Dühöngj! Ordibál! Képzeld el azt a helyzetet, hogy csak ketten vagytok. Nem fog megzavarni titeket semmi. Bármit is tennél, nem lesz következménye!

Tányérokat törnél, miközben ordibálsz vele? Bemosnál neki egyet? Durván megaláznád, ahogy ő tette veled? Hajrá! Akkor ezt írd le!

Erezd ki a gőzt az írás által! Mond el amit neki mondanál ha itt állna most veled szemben…

(És ha valaki fennakad azon, hogy miért is ebbe a kategóriába tettem ezt a kérdést, azok vegyék úgy hogy bemostam nekik egyet! És azt mondom: Azért mert csak! Tehettem volna máshova, nem ez a lényeg!)

2019. nov. 10. 13:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%

Már semmit. Az élet engem igazolt, sajnos.

Talán csak annyit, hogy tudtam volna ráhatni, mert a karmám a teremtés.

2019. nov. 10. 15:10
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok dühös lenni. Egy ilyen helyzetben belőlem kiszorul minden érzelem, ezért is volt mindig súlya a szavaimnak és nem volt soha visszaút. Szóval:

Számolj el a saját lelkiismereteddel, ne velem. Az enyém tiszta, én megtettem mindent, amit jónak éreztem. Felelősséget vállaltam irántad és kétségek nélkül nyitottam a közös út felé. Kettőnk közül én viselkedtem úgy, hogy utólag is nyugodtan aludjak. És tudod, erősnek érzem magam, hogy ezt meg mertem veled tenni. És elég erősnek érzem magam ahhoz is, hogy onnan folytassam, ahol utoljára nélküled abbahagytam. Bármennyire is kételkedsz, ennél többet érek azért és úgy érzem, a tetteim fényében nem rólam lesz meg a véleménye másoknak. Szabad vagyok, nem vesztegetem többé az energiám, legalább tudom, mire nincs szükségem és hogyan válasszak igazán jól. Ideje kivinni a szemetet, szóval kösz a tiszteletet, a korrektséget meg az élményt, legközelebb válassz gyengébb embert, azzal élvezetesebb ez a játék. Szevasz.

2019. nov. 10. 15:13
 13/19 A kérdező kommentje:

Sokan sokféle történetet megosztottad velem/ velünk. És ezt köszönöm nektek!

De ahogy mondtam, ez kérdés nem csak azoké, akik dühösek vagy már nem azok a történtek miatt.

Bármit elmondhatsz „neki”

Akár azt is, hogy: Szeretlek!

Bármit, amit neki magának már nem mondhatsz el, mert az élet elsodort tőle…

És már nincs lehetőséged elmondani neki…bármit amit érzel…

2019. nov. 10. 15:28
 14/19 nadina1900 ***** válasza:
100%

Ha itt állna megmondanám,hogy nem semleges még mindig számomra,és igazából nem az fájt a legjobban,hogy csak egy üzenetbe el intézte,hanem,hogy mikor számítottam rá utána egy hívásba nem is érdekelte,hogy mi történt.

És talán rákérdeznék,hogy miért vagyunk mi olyan gyerekesek,hogy insta storyba üzengetünk egymásnak úgy,hogy neki már van más.

Úgy,hogy ő már szakítás után 2 nappal nem szeretett,de elvileg én voltam számára az igazi...

2019. nov. 10. 15:54
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Akárki...!

Remélem, most is nyugodtan éled az életed, alszol, jársz be dolgozni.

Remélem, most is mosolyogva nézel annak a nőnek a szemébe, akivel együtt élsz. A tükörbe pedig hányinger nélkül nézel bele.

Miközben az egész életed egy hatalmas hazugság. Nőkkel flörtölsz, jelölgeted őket, írogatsz nekik, vidáman kávézgatsz velük, lövöd a patronokat túlóra címszó alatt titokban. Amíg anyu messze dolgozik.

Örülök, hogy bár túl későn, de bebizonyítottad, milyen életem lett volna melletted. Szerencsére van állásom, senkivel sem vesztem miattad össze, és igenis van, aki kitart mellettem úgy is, hogy MINDENT tud a múltról...

Szervusz!!! :-DDD

2019. nov. 10. 16:23
 16/19 A kérdező kommentje:

"Akárki" helyett egy keresztnév azért jobb lett volna, de ez már haladás..

Jó hogy ma már tudsz mosolyogni ezen

2019. nov. 10. 16:56
 17/19 anonim ***** válasza:
73%

Elvettem majdnem mindened, ami még hátra van nemsokára azt is elveszem. Szemét szemért, fájdalmat fájdalomért. Utána csak egy kitépett bejegyzés leszel a képzeletbeli naplómban amit elégetek.

Aztán elfelejtelem hogy valaha is léteztél.

Sok puszi

2019. nov. 10. 17:02
 18/19 A kérdező kommentje:
Na ez tetszik! Csak keményen 17-es válaszoló! Szedd el mindenét!
2019. nov. 10. 17:24
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

A keresztnév mindegy... legyen akár Jóska.

Megpróbálok úgy tenni, mintha nem fájna.

Ez az,, elveszem mindened" dolog nekem olyan betegnek tűnik... de hát kinek mi. :-D

Bár mondták rám az ellenkezőjét, én még egészségesnek tartom magam mentálisan. :-)))

2019. nov. 10. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!