Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benned milyen érzéseket váltana ki, ha párod elmenne egy 2 hetes túrára nélküled?
Örülnék! Komolyan!
Én a volt melóm miatt jártam úgy, hogy 1hét - 2-3hónap, és sok esetben még telefonálni vagy e-mailt küldeni is tilos volt!
2, egyszer egy lány akit ismertem pasijával már 5 éve voltak együtt,csávó elemtn ELcamino ,visszajött és kidobta a csajt,mert megvilágosodott xd
Amúgy az én barátom is jár el 3-5 napokra néha utazni,nem túrázni. Igazából én is mehetnék,de engem meg nem érdekel sokszor . AMúgy nem szólok semmit,nem érdkeel.
A körülményektől függ. Ha én nem akarok menni, O meg régóta szeretne, vagy még az ismerkedesunk előtt szervezték, akkor menjen.
Ha én is szeretnék, és ezt fúrja meg valahogy, akkor elgondolkoznek a folytatáson.
De hisztis vagy. Most mit féltékenykedsz? Emiatt? Te beteg vagy, komolyan.
Kérdésre a válasz, ha nem lenne kedvem, akkor nyugodtan menjen egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!