Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Benned milyen érzéseket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benned milyen érzéseket váltana ki, ha párod elmenne egy 2 hetes túrára nélküled?

Figyelt kérdés
2019. nov. 10. 09:22
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem váltana ki semmit, én nem szeretek túrázni, ha ő szeret akkor menjen.
2019. nov. 10. 09:29
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Hadd menjen. Volt egy pasim, aki elment ElCaminozni egy hónapra, amikor egy hónapja jártunk. Ő dolga.
2019. nov. 10. 09:30
 3/27 anonim ***** válasza:
91%
Vigye a gyerekeket és végre kipihenhetem magam
2019. nov. 10. 09:40
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék! Komolyan!

Én a volt melóm miatt jártam úgy, hogy 1hét - 2-3hónap, és sok esetben még telefonálni vagy e-mailt küldeni is tilos volt!

2019. nov. 10. 09:42
 5/27 anonim ***** válasza:
82%

2, egyszer egy lány akit ismertem pasijával már 5 éve voltak együtt,csávó elemtn ELcamino ,visszajött és kidobta a csajt,mert megvilágosodott xd

Amúgy az én barátom is jár el 3-5 napokra néha utazni,nem túrázni. Igazából én is mehetnék,de engem meg nem érdekel sokszor . AMúgy nem szólok semmit,nem érdkeel.

2019. nov. 10. 09:42
 6/27 anonim ***** válasza:
82%

A körülményektől függ. Ha én nem akarok menni, O meg régóta szeretne, vagy még az ismerkedesunk előtt szervezték, akkor menjen.

Ha én is szeretnék, és ezt fúrja meg valahogy, akkor elgondolkoznek a folytatáson.

2019. nov. 10. 09:44
 7/27 A kérdező kommentje:
Akkor lehet én vagyok fura, hogy nekem ez rosszul esik és féltékeny vagyok..
2019. nov. 10. 09:48
 8/27 anonim ***** válasza:
31%

De hisztis vagy. Most mit féltékenykedsz? Emiatt? Te beteg vagy, komolyan.

Kérdésre a válasz, ha nem lenne kedvem, akkor nyugodtan menjen egyedül.

2019. nov. 10. 09:54
 9/27 A kérdező kommentje:
Hisztinek nem mondanám. Kedvem nekem is lett volna, de beláttam, hogy egy személynek is drága. És úgy gondolom ez az összeg jól jött volna a ház árába, amit jövőre akarunk venni.
2019. nov. 10. 09:58
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én szeretek túrázni és ha tőlem meg se kérdezné akkor igen is fájna.
2019. nov. 10. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!