Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mikor kezdett szőrösödni a fütyitek, és mikor kezdtétek borotválni?
Figyelt kérdés
Csupaszra borotváljátok? Miért kezdtétek el borotválni? A hónaljatok mikor kezdett szőrösödni? Mikor kezdtétek borotválni?2010. júl. 18. 11:47
2/12 anonim válasza:
kort nem tudom, a farkam azér borotválom, mer nem szeretem ha egy madárfészeknek néz ki, meg kényelmesebb is. hónaljjal ugyanez a helyzet:D 18f
3/12 anonim válasza:
1. 13+
2. 15+
3. Nem, hanem csak rövidre (1-2mm)
4. Mert tisztábbnak érzem magam
5. 16+
6. 16+
4/12 anonim válasza:
13
Undefined.
Nem.
Undefined.
15
Undefined.
5/12 anonim válasza:
Talán olyan 12 évesen, már nem emlékszem pontosan. Borotválni meg még nem borotváltam semmim (szakállamat kivéve persze).
6/12 anonim válasza:
Nem borotválom magam!!!Nem vagyok homi!
7/12 anonim válasza:
Nekem nagyon korán,9 évesen kezdett szőrösödni,és ahogy észrevettem le is borotváltam.12 éves kortól már rendszeresen borotváltam és a hónaljat,mellkast is,mert ott is kezdett szőrösödni.
9/12 anonim válasza:
Nekem 12 évesen, (majdnem 13) és pont tegnap ollóval nyírtam le egy picit először.
10/12 anonim válasza:
12 évesen már észrevettem hogy szőrösödik,13 évesen borotváltam le először,azért mert akkor már majdnem sikerült közelebb kerülnöm egy lányhoz(de semmi nem lett belőle,:(sajnos ) a hónaljammra nem emlékszem 14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!