Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vagytok így karácsony közeledtével?
Figyelt kérdés
2019. nov. 9. 23:33
11/18 anonim válasza:
Elutaztam Ausztráliába. Jó reggelt mindenkinek!
12/18 anonim válasza:
A körülmények nincsenek rám hatással.
13/18 anonim válasza:
Nem ünnepeljük a karácsonyt ilyen modern "vegyünk meg minden szart és verjük magunkat 10 év hitelbe" kereskedelmi módon. Általában elhúzunk valahova pár hétre szóval semmilyen hatása nincs ránk.
14/18 anonim válasza:
Jol, varom mar a szabadsagot es hogy haza latogassak. 1 eve nem voltam otthon, mar hianyoznak
15/18 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint eddig. Egy valaki a mocsárban.
16/18 anonim válasza:
Stresszesen,mert azt jelenti,hogy egyre közelebb az államvizsgám,egyre többet kellene tanulni.
Stresszel majd egynelőre még nem ,mert azért messze van még a karácsony a baártom is,hogy töltsek vele is időt ,meg az ő családjával,meg vegyek nekik ajándékot,meg kötelezően menjek vleük szilveszterezni stb. Holott nekem meg van a dolgom ,mint írtam tanulás ,szakdoga befejezése stb.Meg a kis részmunkaidős fizumat se szívesen költöm karácsonyiajádnékokra,szilveszteri bulikra,utazgatásokra A-ból B-be C-be. Szóval nekem egy nyűg,stressz és a többi.
Otthon családdal én szeretem a karácsonyt,eszünk egy jót,pihenünk,nyugis minden. Nekem ez a karácsony,nem a mindenkihez megyünk jópofizni,vásráolgatunk,utazgatunk ,költjük a pénzt stb...
17/18 anonim válasza:
Nálam a karácsony egy asztalnál lenni a családdal és beszélgetni a hangulatos díszítésekkel körülvéve. Ajándékot már rég nem adunk, nekem ez az ajándék és imádom így. Limitált az idő, amit a szüleimmel lehetek, ezért is becsülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!