Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes lettem : D mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem : D mit írjak neki? Fontos!

Figyelt kérdés

hétvégén volt egy buli,és ott volt egy nagyon helyes srác első látásra szerelem volt (nekem) :D

sokat szemeztünk ,látszott rajta hogy tetszem neki :D

myvipen megvan ismerősnek,meg msnen is fent van(bár lehet h ő letörölt mert mostanában nincs fent,gondolom azért törölhetett mer nem beszélgettünk :D am ő vett fel már régen)

szóval,mit írjak neki? valami olyat kéne ami nem olyan nyomulós..:D

van valami ötletetek? :)

15/L

2010. júl. 18. 10:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
:D
2010. júl. 18. 11:25
 12/20 A kérdező kommentje:

sziaa :D

buliba láttalak...amikor a haverjaid oda jöttek hozzánk :D bár nem tudom hogy haverjaid csak gondolom :)

nincs kedved msnezni?:D

bocsi hogy írtam :)

2010. júl. 18. 11:35
 13/20 A kérdező kommentje:
ez jó? :D ennél jobbat nem tudok :D
2010. júl. 18. 11:35
 14/20 anonim ***** válasza:

az a bocsi hogy írtam minek?

Akkor inkább ilyet:

Sziaa. Buliba láttalak. Te hallod, nemakartam odamenni mert full süket voltam a zenétől, de hogy megemberesedtél.(valami ilyesmit no, kis egónövelés, bókolás, ha csaj mondja fiúnak az is bejön ám!)

Nincs kedved találkozni? Baromirég beszéltünk. Meg aztán amúgy se ismerlek nagyon.

Valahogy így. ha igent mond akkor jó nyomon vagy :) Aztán találkoztok és bármi lehet... Inkább mint hogy megkérdezd nincs-e kedve msn-en dumálni lol!

Sok szerencsét, remélem segítettem :)

17/F

2010. júl. 18. 11:51
 15/20 anonim ***** válasza:
jajj nee. "bocsi hogy írtam" azt ne írd!! eléggé hogyismondjam...szánalmatkeltő. meg szerintem a haveros magyarázkodás sem kell. a többi végülis nem rossz. nem a kisszégyenlőscsaj vagy a sarokból hanem a szemezős szexi vagány csaj ezt ne felejtsd el!
2010. júl. 18. 11:51
 16/20 anonim ***** válasza:

'találkozzunk'

ennyi. ott eldől minden.

nagyon szurkolok neked :)

L/16

2010. júl. 18. 11:55
 17/20 anonim ***** válasza:

pffff :D:D:D

sok okostóni

2010. júl. 18. 11:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Annyit kérdezz hogy akarna e veled talizni valamikor.semmi más nem kell!
2010. júl. 18. 12:30
 19/20 anonim ***** válasza:

Sziia! Miujság?Kipihented a bulit?:) Nagyon jól éreztem magam,kár hogy nem ismertük meg jobban egymást!:) Ha van kedved,valamikor összefuthatnánk dumálni!:) Puszii

Sztem ez aranyos xD :D

2010. júl. 18. 14:29
 20/20 A kérdező kommentje:
írtam neki (az most mindegy hogy mit:D) már tegnap,és Myvipen a neve előtt van ilyen kis levél és az nincs kinyilva,akkor ez most azt jelenti hogy még nem olvasta el? :D :D
2010. júl. 19. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!