Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Michelin csillagos étterembe vinni szívem választottját az jó randi program?
Minimum 50 ezer lesz a számla, de itallal még több.
28 évesek vagyunk.
Borkonyha. :)
A Borkonyhában az árak nagyjából így alakulnak
Előétel 2500-5000 Ft
Főétel: 4-8000 Ft
Desszert: 2500-3500 Ft
Hacsak nem esztek 5-8 fogást fejenként (és itt nincs degusztációs menü), akkor köze sincs az általad közölt összeghez...
kivétel ha berendeltek egy 40-50 ezer forintos bort, de az az italt külön írtad.
nagyon unatkozol mi? nyugodtan visszamehetsz a kádba a gumikacsáidhoz, kár itt erőlködni.
Voltál már ilyen helyen ? Pl halas étel 1 db garnela rák belenyomva 1 kanalnyi valami csoda purebe.
Mi bejártuk ezen helyek nagy részét 5 fogás érdemes és nem igaz jövünk ki hogy hülyére zabaltuk magunkat.
Itt a degusztacios menü lehet érdekes 23e Ft plusz felszolgálasi díj igy 50e Ft 2 főre ital nélkül a számla.
Nem fognak kidurranni.
NINCS degusztációs menü.
Az ételek nem hatalmas adagok - lehet hogy belefér előétel, leves, főétel és desszert: de 8 adag ételt akkor sem gondolnám hogy elfogyasztanak FEJENKÉNT.
"NINCS degusztációs menü."
Miért nincs?
A Michelin csillagos éttermek a sznobok játszóterei.
A stílusod alapján te ott otthon vagy.
Én meg nem érezném jól magam.
De - szerencsémre - nem én vagyok a szíved választottja.
17es: azért nincs mert ő azt mondja..
kész.
a weboldaluk szerint van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!