Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint a pénz előnyhöz juttat a nőknél, azok mit csinálnának ha lenne pénzük, hogy "sikeresek" legyenek?
Figyelt kérdés
Állandóan azt olvasni itt, hogy vagy jól kell kinézni vagy pénzesnek kell lenni, ha valaki sikeres akar lenni a nőknél. Mindkettőt hülyeségnek tartom, mert önmagában egyiktől sem lesz sikeres valaki.2019. nov. 7. 21:57
11/15 anonim válasza:
#11: Székely Éva, aki a 40-es években tiniként, a nyilasok elől bujkálva a családjával, egy bérház öt vagy hány emeletnyi lépcsőházát használta arra, hogy erősítse a lábát (naponta soktízszer föl-le futkosva), és készüljön az olimpiára, mindez a halál árnyékában, látszólag a teljes reménytelenség közepette. Úgyhogy befoghatnád végre, Endricus.
12/15 anonim válasza:
7. Tudom. Sőt, azt is tudom, hogy a csajozáshoz sem 100%-osan csak pénz kell. A megjelenésre is keményen adni kell, de ezekhez kell pénz, ha a nők egy jelentős részét vonzani akaró megjelenést szeretnél. (Amiket úgy lehet elérni kezdetnek, amiket a 4-esben felsoroltam.) Sőt még személyiség is kell, önbizalom, jó duma, stb. De a pénz még önbizalmat is ad, mert sokkal magabiztosabb az ember, ha a pénz miatt anyagilag is biztonságban van és ha megengedheti magának azokat a dolgokat, amiktől a nők vonzódnak hozzá. Tehát nekem sem a pénz az isten, nem a pénz az egyetlen fontos dolog, én is tudom, de eléggé fontos komponens.
13/15 anonim válasza:
30 után, amikor már romlani kezd a fogazatod, hullani a hajad, egy rakás pénz kell csak ezekhez.
Rengeteg férfi híresség csináltat már itthon is hajat magának, vajon miért.
És ez csak két példa a sok pénz gyorsan való elköltéséhez.
14/15 anonim válasza:
"Igen tudom hogy erre-arra ezeknél többet is lehet költeni, de ennyit tartanék szükségesnek minimum," - Én meg ezt már pazarlásnak tartom. Nőként nem költök ennyit ruhára, pedig jól keresek. :-D
15/15 anonim válasza:
Ha lenne sok pénzem, a hobbimon kívül nem végeznék munkát, így tele lennék szabadidővel és energiával. A felszabadult időmben eljárnék mindenféle csoportos foglalkozásra, meg mindenhova, ahol nőkkel lehet találkozni és beszélni. Fejleszteném magam, új dolgokat tanulnék, közben találkoznék új emberekkel is. Megcsináltatnám a hajam és az orrom, összeraknék egy új ruhatárat. Én nem mondom, hogy csak pénzzel lehet nőt szerezni, de rengeteg hátrányt le lehet vele küzdeni, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!