Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok olyan helyzetben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok olyan helyzetben, hogy a pasitok egyszer csak látványosan meghízott? Hogy fogadtátok?

Figyelt kérdés

A barátom az utóbbi évben elkezdett egyre többet enni, és jelentősen elkezdett hízni. Amúgy is volt pici pocak, de most már elég jelentős meg máshol is egyre jobban látszik.

Más is van/volt ilyen helyzetben? Hogy fogadtátok? Adtatok visszajelzést neki?

23/L

2019. nov. 5. 12:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is kikerekedett az utóbbi időben. Legjobb szó talán tényleg az, hogy elengedte magát. Bő 20 kilót szedett fel mióta nem jár edzeni kb egy éve.

Először aggódtam, hogy lelki dolgok állnak mögötte, és ezért rákérdeztem.

De az ő esetében csak arról volt szó, hogy szerette volna kicsit jobban élvezni az életet. Ezért engedett meg magának olyasmiket amiket azelőtt nem.

Ha nem szeretném annyira lehet zavarna de így nem. :) Jópár éve együtt vagyunk már. És még mindig ugyanaz a magabiztos sármos fickó, akibe beleszerettem. Csak mostanában kényelmesebben áll kicsit a dolgokhoz.

Beszélj te is a pároddal, akkor derülnek ki legegyértelműbben a dolgok.

2019. nov. 5. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!