Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Mit tennétek, ha kiderüln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit tennétek, ha kiderülne a szerelmetekről?

Figyelt kérdés

Ha kiderülne, hogy korábban néhány nővel szexelt már pénzért? Szóval hogy ő kapta a pénzt, viszont ő soha nem fizett szexért.

Őszintén gondoljátok át, hogy mit tennétek... Tegyük fel, hogy 2-3 hónapja jártok, dúl a szerelem, minden klappol, az ágyban is fergeteges stb.

A "felgyújtanám", "felpofoznám" stb tinilányos válaszokat mellőzzük. Kort is kérek írni.

2019. nov. 4. 20:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez attól függ ő hogy élte meg mi volt az oka rá meddig csinálta és mennyivel korábban történt.

Ha ettől ő most "kemény" valószínűleg sok mindent át kéne értékelnem. Ha ő az áldozat valószínűleg többet nem tudnék rá férfiként tekinteni. Amit el tudnék fogadni ha ez csak egy tény róla. Ha nem ad se pozitív se negatív fennhangot a dolognak.

Emellett ha azért tette mert "éhezett" aggódnék mert felvetül a kérdés mikor jut újra eszébe a könnyű pénz kereset. Ha csak gyermeki próbálkozás idióta éppen felnőttként kvázi "poén" akkor nem lenne vele bajom. Ha azért csinálta hogy megmutassa neki még fizetnek is a nők az erősen elgondolkodtatna.

Aztán azt se értékelném ha évekig ez lett volna a fix bevétel forrás a számára. Ismét csak a könnyű pénz csábítása miatt.

Aztán az se mindegy hogy két hete hagyta abba az ipart vagy 18 évesen volt 2-3 cukros nénije és azóta érett felnőtt módra él és dolgozik.

Tehát ez nem egy egy tényezős dolog. Annak megfelelően hogy "mit mikor hogyan" akár teljes kiábrándulás is lehetne a dologból még rózsaszín köd idején is. Ha nagyon oda vagyok érte legfeljebb fokozatosan rontaná meg a kapcsolatot nem azonnal de mindig ott lenne a fejemben és idővel kikezdené a kapcsolatot.

Ha fiatalkori "vad voltam" féle történet az egész amin most már jót nevet de kB ennyi az nem érdekelne. Még érdekes történet is lenne.

2019. nov. 4. 21:24
 12/15 A kérdező kommentje:

21:24 -es, köszönöm a részletes választ.

Olyan szitura gondoltam, amit írtam is a kérdésben: "korábban néhány nővel szexelt már pénzért". Mondjuk megismerkedésetek előtt 1 évvel, és az egész csak 3-4 hónapot tartott. Tehát volt rendes polgári foglalkozása mellette. Csak mondjuk kíváncsi volt erre a dologra, illetve jól jött az a néhányszor 15-20 ezer Ft.

(Mondjuk késői huszas, korai 30-as férfiról lévén szó)

Kifejezetten tőled kérdezem: Enyhítő, vagy súlyosbító körülmény, ha bevállalt szűz lányt is?

A korotokat kérem leírni. A férfi válaszolótól is kérem. Neki is köszönöm a hozzászólását, noha kimondottan a nők véleménye lenne most előtérben.

2019. nov. 4. 21:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Én 23 éves vagyok.

A szűz lány nem oszt nem szoroz. A lány döntése volt amivel nem értek egyet dehát mindenki ott baca el az életét ahol kedve tartja.

Az viszont kérdéses hogy ilyen "vén" fejjel csinál ilyesmit kíváncsiságból. Más ennyi idősen azon mereng legyen e gyerek meg házasság.

Sok minden múlna azon hogy adja elő. De bizonytalan lennék az érettségét és erkölcsi morálját illetően. Az egy dolog ha szinte gyerek fejjel a határokat feszegetve ilyesmit csinál az ember de 30-hoz közel jó esetben már kialakult jelleme van valakinek. Nekem ez kicsit vad érett komoly felnőttként.

De ha tényleg csak pár hónap néhány nő és a hecc kedvéért történt a dolog nem vág fel vele nem éli meg győzelemnek (ez az "én akkora kan vagyok hogy még fizetnek is a nők" életérzés) nos...

Tényleg nem tudok egzakt választ adni. Az biztos hogy nem lenne azonnal eldobós a történet de lengne a piros zászló a szemem előtt.

2019. nov. 4. 21:58
 14/15 anonim ***** válasza:

"Enyhítő, vagy súlyosbító körülmény, ha bevállalt szűz lányt is?"

Teljességgel lehetetlen, hogy egy szűz lány hímprostihoz forduljon.

2019. nov. 4. 22:14
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Magambol kiindulva, nem tudnek olyannal lenni,par honap kapcsolat utan eselyes hogy batrabban lepnek ki a dologbol mintha tobb ev utan derulne ki. De ez en vagyok,ahogy latom eleg gyakori a kvahoz jaras, az egyejszakas meg a szexkapcsolat, sosem csinaltam hasonlot se, igy zavarna ha kiderul masikrol. Neha mar ugy erzem kimaradt valami az eletembol 😄 30N
2019. nov. 4. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!