Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van alapja annak hogy ku_vából lessz a legjobb feleség?
Szerintem az adott nő személyiségétől függ. Szerintem nem minden esetben igaz.
Van olyan "k..va", aki csak meg akart tapasztalni több mindent, és idősebb korára lehiggad, és akkor már tud értékelni egy kevésbé viharos, harmonikus tartós kapcsolatot. Ismerek ilyet, fiatalabb korában minden megvolt neki, egyéjszakások, hármasszex (sőt még együttéléses formában is), mindenféle fétises meg perverzebb szex, szex nyilvános helyen, váltogatta is a pasikat rendesen... aztán most már 8 éve le van horgonyozva a párja mellett, szeretik egymást. Egyszer volt egy kísértése, de ellen tudott neki állni, mert végiggondolta, hogy a párja fontosabb neki. (és nem érdekből van vele, mert hasonlóan keresnek és hasonlóan néznek ki, házimunkát megosztják)
De van olyan is, aki azért "k..va", mert alapvetően ez a természete, és ugyanúgy szétteszi a lábát mindenkinek házasság után is, nem bír a vérével.
Ugyanez a "szendébbekről" is elmondható. Van, aki azért kis szerény-takaros, mert olyan természet. Nekem pl. a párom volt az első, csak komoly kapcsolatban gondolkodtam akkor is. A megcsalásnak a gondolatától is undorodom, és akkor sem mentem félre, mikor már halódott a kapcsolat, pedig lett volna rá lehetőségem.
És van, aki úgy áll össze vkivel, úgy házasodik össze, hogy végig sem gondolja, hogy érett-e rá, és pőár év múlva jön rá, hogy "jaj, én még nem is éltem, azt kellett volna csinálni, mint a Juci".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!