Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is előfordul ilyen vagy csak én vagyok ilyen peches sorozatban?
Életem első legnagyobb szerelme kis barátkozás után úgy döntött szó nélkül kilép az életemből, elég nehéz volt feldolgoznom mire sikerült végre ekkor újra megkeresett, hogy milyen hülye volt adjak neki egy esélyt...
Most megint elkezdtem ismerkedni egy férfival és ez is úgy döntött, hogy megszakítja velem a kapcsolatot de ez legalább közölte normálisan, majd eltelt x idő közbe neki lett egy barátnője és most megkeresett, hogy ő milyen hülye volt ő velem akar lenni adjak neki egy esélyt...(ráadásul úgy, hogy közben jelenleg is párja van de, hogy ő vele nem boldog).
Én vagyok csak ilyen szerencsétlen, hogy előbb jól belémrúgnak majd utána esélyért könyörögnek?
Na álljunk meg egy pillanatra...azt írtad, hogy nem feküdtél le egyikkel sem - > megkérte a kezedet?
Valami alapbaki van a kérdéssel, vagy kib-szottul beteg emberekkel kezdesz.
Ja félreérthetően írtam bocsi :D
Úgy értettem, hogy amíg barátkoztunk addig nem feküdtem le egyikkel sem. Próbálkozott mindkettő de nem. Az elsővel végül évekre rá összejöttünk aztán tök jól elvoltunk és megkérte a kezem meg mondta, hogy ő már gyereket akar stb....szóval igen az elsővel miután összejöttünk utána persze lefeküdtünk.
Hát nem mindegy, hogy, hogy írod mert azért így igencsak teljesen máshogy hangzik az egész :)
Annyi van csak, hogy egyszerűbb és könnyebb és nem igényel időt, és munkát és energiát, hogy az ember az exével jöjjön össze, mintsem, hogy keressen, találjon egy másik társat egy jobbat.
Ez lustaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!